Gebelik

Merhaba nasıl oldunuz bebişi gördünüz mü bende yarın sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum gün içinde sıvı alımına dikkat etmeden test yaptım yine silik çıktı sizin testleriniz koyu çıkıyor mu acaba

Merhaba canım evet gördük bugün keseyi gayet güzel dedi doktorumuz 1 hafta sonra gidecez kalp atışını duymaya inşallah canım. Evet canım benim bat gununde kopkoyuydu testim daha da yapmadım zaten beta HCG pazartesi 4700 du bugün yine kan verdim daha çıkmadı sonuç onu bekliyorum

Anladım benim koyulaşmamış inşallah kötü bir şey yoktur

Kaç haftalık acaba ben de kalp atışını duymadım iki hafta sonra gidicem

Olabilir gün içinde yaptım ilk idrarla değil acaba ondan mı
Canım bende hep gün içinde yaptım hiç sabah yapmadım testleri ona rağmen koyuydu sen bence bir an önce testini ver inşallah bebişin sagljkla ilerlesin

Sıkma canını canım eğer geç döllenme gibi bişey olduysa normal öyle çıkması ya da şu felan ictiysen testte de problem olabilir. Ayrıca herkesin beta HCG değeri aynı olmuyor maalesef bazen düşük olabiliyor belkide öyle biseydir seninde önemli olan iki katı yükseklik

Çok üzüldüm şimdiden belki de yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…