- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
- Konu Sahibi Kardelen1888
-
Canım bende yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrısı hiç geçmedi sonra göğüsler şişti sizlamaya başladılar bı daha da durmadı hala sızlıyor. Ara sıra miğde bulantım ve baş dönmem var bütün belirtileri yaşıyorumBende 4 gündür öğrendim 6 gün gecikmenin sende ne gibi belirtiler var canım
Benim de şu an 4 hafta 3 günlük ama bende mide bulantısı falan yok çok acıkıyorum kasık ağrısı birde bel ağrısı işteCanım bende yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrısı hiç geçmedi sonra göğüsler şişti sizlamaya başladılar bı daha da durmadı hala sızlıyor. Ara sıra miğde bulantım ve baş dönmem var bütün belirtileri yaşıyorumadet döngüm 25-28 gün arası değişiyor 28 e göre hesaplarsam 5-6 gün gecikmiş oluyor şuan tahminim 4 hafta 5 günlük felan
Benim bugün 6 haftalik oldu bulantı bende de yok normal de bulantı 7-8 haftada başlıyor ama kişiye göre de değişebilirBenim de şu an 4 hafta 3 günlük ama bende mide bulantısı falan yok çok acıkıyorum kasık ağrısı birde bel ağrısı işte
Herkeste olmuyor canım ya bende de hafif var zaten arasıra geliyor gidiyor bulantıBenim de şu an 4 hafta 3 günlük ama bende mide bulantısı falan yok çok acıkıyorum kasık ağrısı birde bel ağrısı işte
Gördün mü hayırlısıyla bebeğiniBenim bugün 6 haftalik oldu bulantı bende de yok normal de bulantı 7-8 haftada başlıyor ama kişiye göre de değişebilir
Ay sağlıkla ilerlesin de ben başka hiç bir şey istemiyorum birbirimize dua edelim kızlarHerkeste olmuyor canım ya bende de hafif var zaten arasıra geliyor gidiyor bulantı
İnşallah bebislerimiz sağlıkla ilerlesinAy sağlıkla ilerlesin de ben başka hiç bir şey istemiyorum birbirimize dua edelim kızlar
Cuma randevum vardi keseyi gördük sadece 16 ocakta tekrar randevum var nasipse gorucez inşallahGördün mü hayırlısıyla bebeğini
Aminİnşallah bebislerimiz sağlıkla ilerlesin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCuma randevum vardi keseyi gördük sadece 16 ocakta tekrar randevum var nasipse gorucez inşallah
Hepimizin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım doktor ne dedi gördün mü keseyiİnşallah bebislerimiz sağlıkla ilerlesin
Canım sabah bakmisti ultrasonda net göremedi daha erken dedi ama değer güzel dedi Çarşamba tekrar bakicaklar keseye canım bişey var gibi ama daha yeni gelişiyor sanırım dediCanım doktor ne dedi gördün mü keseyi
Kaç haftalıktı senin bebiş canımCanım sabah bakmisti ultrasonda net göremedi daha erken dedi ama değer güzel dedi Çarşamba tekrar bakicaklar keseye canım bişey var gibi ama daha yeni gelişiyor sanırım dedi
Canım 4 hafta 5 günlükKaç haftalıktı senin bebiş canım
Benimde 4 hafta 3 günlükCanım 4 hafta 5 günlük
Canım sende gidince haber ver mutlaka bana ,Benimde 4 hafta 3 günlük
Ben bir hafta sonra randevum çok korkuyorum ya yemin ederim korkudan sevinemiyorum sanki yine kötü bir şey olucak her anCanım sende gidince haber ver mutlaka bana ,
Seni çok iyi anlıyorum canım bende bugüne kadar sevinememistimBen bir hafta sonra randevum çok korkuyorum ya yemin ederim korkudan sevinemiyorum sanki yine kötü bir şey olucak her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?