Gebelik

Bende 4 gündür öğrendim 6 gün gecikmenin sende ne gibi belirtiler var canım
Canım bende yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrısı hiç geçmedi sonra göğüsler şişti sizlamaya başladılar bı daha da durmadı hala sızlıyor. Ara sıra miğde bulantım ve baş dönmem var bütün belirtileri yaşıyorum adet döngüm 25-28 gün arası değişiyor 28 e göre hesaplarsam 5-6 gün gecikmiş oluyor şuan tahminim 4 hafta 5 günlük felan

Benim de şu an 4 hafta 3 günlük ama bende mide bulantısı falan yok çok acıkıyorum kasık ağrısı birde bel ağrısı işte

Benim de şu an 4 hafta 3 günlük ama bende mide bulantısı falan yok çok acıkıyorum kasık ağrısı birde bel ağrısı işte
Benim bugün 6 haftalik oldu bulantı bende de yok normal de bulantı 7-8 haftada başlıyor ama kişiye göre de değişebilir

Kızlar selam 22 kasım son adet tarihim 1 aralıkta histereskopi oldum ve hala adet olmadım göğüslerim şiş dokununca acıyo arada bi batma ve adet sancısı oluyo ama gebelik söz konusu olabilir mi yoksa operasyondan mı 11 gün geçti adetim

Canım doktor ne dedi gördün mü keseyi
Canım sabah bakmisti ultrasonda net göremedi daha erken dedi ama değer güzel dedi Çarşamba tekrar bakicaklar keseye canım bişey var gibi ama daha yeni gelişiyor sanırım dedi

Ben bir hafta sonra randevum çok korkuyorum ya yemin ederim korkudan sevinemiyorum sanki yine kötü bir şey olucak her an
Seni çok iyi anlıyorum canım bende bugüne kadar sevinememistim korkuyordum aklımdaydı hep. İnşallah sağlıkla ilerlesin bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…