Gebelik

Umay2552

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
27
3
1
25
Mrb hanımlar size bir sorum olacak bugün tam 29 gün adet gecikmem oldu 2 defa kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı ilk bir hafta gecikmemde belirti vardı ama şuan sadece karın şişkinliği ve ağrısı bide kasıkta ağrı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?

1 döngü atlamışsınız gebelik olsa kan tahlilinde çıkardı hem de 2 defa. Başka bir probleminiz var muhtemelen, doktora neden gözükmüyorsunuz?

1 döngü atlamışsınız gebelik olsa kan tahlilinde çıkardı hem de 2 defa. Başka bir probleminiz var muhtemelen, doktora neden gözükmüyorsunuz?
Aslında doktora gittim iltihap kist fln olmadığı söylendi ilk 9 gün gecikmede kan tahlili verdim bazı değerler yüksek çıktı ama negatifdi sonra 17 gün olunca verdim negatif ve şuan 29 gün oldu bugün pembe gözle zor gorulucek bir akıntı oldu ve şişkinlik bir haftadır çok var

Sizinle aynı durumdayım değerlerim normal çıktı bende de sorun olmadığını söyledi doktor 23 gündür gecikmem var uygulamaya göre yarın regl günüm bakalım olucakmiyim

Sizinle aynı durumdayım değerlerim normal çıktı bende de sorun olmadığını söyledi doktor 23 gündür gecikmem var uygulamaya göre yarın regl günüm bakalım olucakmiyim
Benim de ayın 11 inde günüm bakalım inşallah 2023 yılı bize şanslı gelir dilerim Allah isteyen herkese nasip eder

Benim de ayın 11 inde günüm bakalım inşallah 2023 yılı bize şanslı gelir dilerim Allah isteyen herkese nasip eder
Umarım inşallah allahim nasip eder birde doktor bana dupbaston diye ilaç verdi onu da kullanıyorum

Banada aynı ilaçtan verdi ve hastalandigimda gel dedi ama ben kullanmadim eşim izin vermedi çünkü 2 yıllık evliyiz ve artık istiyoruz çocuk korktuğu için icmemi istemedi ve ben bu iki yıl içerisinde ilkkez bu durumu yaşadım

Peki size bir şey sorucam benim bugün küçük nokta kadar bir pembe akıntım oldu sizce normal mi ben biraz araştırdım aslında ama yerleşme kanaması çoğu kişi yazmış sizinde hiç oldumu boyke

İnşallah Hamilesinizdir ancak hamile olsanız kanda çıkma ihtimali yüksekti.Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Yumurtlamamış olabilirsiniz. Yumurtlama zamanları ise değerlendirmiş olursunuz. Ancak 17-29 arasından sonra akıntı vs. beni düşündürdü. Eğer adete dönmezse akıntı o aralıkta yumurtlama dönemi olmuş ve o aralıkta hamile kalmış olabilirsiniz. Bir test daha yaptırın derim.

Hayır test kullanmıyorum sabah dediğim gibi akıntı çok azdı şuan yok bakttim inşallah dediğiniz gibi hamile kalmisimdir

İnşallah öyledir umarım bu 2023 yılı hepimizin hayallerini gerçekleştirir

Kızlar selam sonlanan adet tarihim 6 Aralık Reglim 9 gün gecikti bat 4 Ocaktı 3 ocakta birlikte olduk reglim 1 veya 2 gün aksar en fazla ama 9 gün oldu doktora gittim 9 Ocakta beta negatif çıktı ve adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi eğer olduysa tekrardan ne zaman gidebilirim doktora Bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama geçti göğüs hassasiyeti var ve sağ yumurtalığım da hafif ama farkedilir bir şişlik var lütfen bana yardımcı olun stresli geçen bir sürecim olmadı ilaç da kullanmadım

Adetleriniz düzensizse bence olabilir ancak başka bir sorun da olabilir doktor ultrasonla bakmadı mı? Şişlik vs. varsa doktora gidin tekrar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…