Merhaba 7 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorduk ve her ay kendim de belirti arıyordum deli gibi kadınlar kulübünde ki konuları ve mesajları takip edip okuyordum şuan hamileyim ve çok yeni bende daha yeni öğrendim hatta kan bile vermedim henüz regly gecikmemin 5.günümdeyim gebelik testlerim pozitif günden güne koyulaştı hafta sonu kan vericem belirtilerimden bahsetmek istedim size öncelikle sivilce çıkması ama böyle normalde çıkmayacak absürt yerlerde sırtımda ve burun üstünde çıktı ve dipli Kocaman sivilceler 10 gün kala regly olucakmışım gibi anlık gelen sancılar gün yaklaştıkça arttı ve daha şiddetli oldu ama kısa sürüyordu bel ağrısı ve meme hassasiyeti meme ucunun kenarları balon gibi şişti ve kabarcıklar oldu ve çok hassastı dokununca üstüne yatınca falan halsizlik çok fazla uyku hali var benim regly tarihine kadar ishale yakın çok da sıvı olmayan dışkı regly tarihinden sonra kabızlık oldu idrar öyle aşırı değil şuan baş ağrısı oldu ara ara ama bundan önceki aylarda ben belirti arıyormuşum bu ay hissettim ve farklıydı regly olmam ben hamileyim kesin dedim hissediyorsunuz aynı belirtiler regly gibi de olsa farklılık hissediyor insan kendin de umarım yardımcı olurum benim gibi belirti arayan anne adaylarına sevgiler okuyan herkese en kısa zamanda rabbim size de nasip etsin