Neyse zaten bir kaç güne belli olucak olmazsan 7 güne kadar kan ver direk istersenGerçekten öyle evde hem ovulasyon hem de gebelik testleri vardı hepsini bitirmiştim bu ay da ilk kez Klomen kullandım aksi gibi bu ay da elimde hiç test yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse zaten bir kaç güne belli olucak olmazsan 7 güne kadar kan ver direk istersenGerçekten öyle evde hem ovulasyon hem de gebelik testleri vardı hepsini bitirmiştim bu ay da ilk kez Klomen kullandım aksi gibi bu ay da elimde hiç test yok![]()
Bu ay benim bu kısa batmalar tefle 12 gün kala başladı biliyor musunBenimde öyleydi reglye 10 gün kala başladı benim ağrılar ama anlık saniyelik gelip gidiyordu kesin olucam diyordum olmuyordu ordan şüphelendim en çok çünkü normalde benim ağrım geldiği gün olurum
Ayy belirtilerimiz aynı inşallah pozitifi görürsün sendeBu ay benim bu kısa batmalar tefle 12 gün kala başladı biliyor musun
Ayy belirtilerimiz aynı inşallah pozitifi görürsün se
Bencede ben hala kan vermedim mesela testlerim pozitifti regly de olmadım hala kanı da Salı günü vericem çalışıyorum fırsat bulamıyorum ama böylesi daha iyi öbür türlü beta yükselicek mi diye stres oluyorsunAy inşallah canım benim bu ay testlerle vakit kaybetmek oyalanmak yerine biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum kontrol etsin
Bence de öyle strese hiç gerek yok şimdi test olsa sürekli yapmak isteyeceğim vs iki garanti ilerletmek daha iyi olur diye düşündüm sen bata kaç gün kala testlere başlamıştınBencede ben hala kan vermedim mesela testlerim pozitifti regly de olmadım hala kanı da Salı günü vericem çalışıyorum fırsat bulamıyorum ama böylesi daha iyi öbür türlü beta yükselicek mi diye stres oluyorsun
5 gün kala yaptım ben kaset test çıkmadı sonra erken gebelik aldım 2 tane daya doctor ve freely silik pozitif çıktı regly gününde prodoctor yaptım negatif çıktı regly gecikince 3. Gün freely ve artımed aldım ikisi de çok net pozitif çıktı şuan gecikmenin 6. GünündeyimBence de öyle strese hiç gerek yok şimdi test olsa sürekli yapmak isteyeceğim vs iki garanti ilerletmek daha iyi olur diye düşündüm sen bata kaç gün kala testlere başlamıştın
İşte böyle negatifler çıkarsa diye testlerim iyi ki de bitmiş bu ay test yok yapmayacağım5 gün kala yaptım ben kaset test çıkmadı sonra erken gebelik aldım 2 tane daya doctor ve freely silik pozitif çıktı regly gününde prodoctor yaptım negatif çıktı regly gecikince 3. Gün freely ve artımed aldım ikisi de çok net pozitif çıktı şuan gecikmenin 6. Günündeyim
İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın en kısa zamanda inşallahİşte böyle negatifler çıkarsa diye testlerim iyi ki de bitmiş bu ay test yok yapmayacağımsenin sürecin inşallah en hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin
İnşallah canım benim sende akıntı beyaz oldu demiştin değil miİnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın en kısa zamanda inşallah![]()
Evet ben iç çamaşırımda ara ara beyaz lekeler gördüm ama bazılarında krem kıvamında sarıya dönük akıntılar olduğunu duydum bu forumdaİnşallah canım benim sende akıntı beyaz oldu demiştin değil mi
Evet ben iç çamaşırımda ara ara beyaz lekeler gördüm ama bazılarında krem kıvamında sarıya dönük akıntılar olduğunu duydum bu forumda
Evet ben de gördüm benimki de hafif açık sarı ve hafif sıvı kremsi gibi bu ay
Normalde gecikmem olurmu peki düzenlimiEvet ben de gördüm benimki de hafif açık sarı ve hafif sıvı kremsi gibi bu ay
Bence sağlık ocağına git kan ver direk doktora gitsen de kese falan görünmez zaten ama cuma kan verince sağlık ocaklarında pazartesi çıkıyormuş özele gitme şansın varsa özelde de kan verebilirsinNormalde hep düzenli olur canım bugün ikinci günü olması gerekiyordu olmadı bugün gün içinde olmazsa yarın sence artık bi doktora gitsem mi
Doktor kan alırsa iki saat içinde sonuç geliyorBence sağlık ocağına git kan ver direk doktora gitsen de kese falan görünmez zaten ama cuma kan verince sağlık ocaklarında pazartesi çıkıyormuş özele gitme şansın varsa özelde de kan verebilirsin
Çok iyi git yap benceDoktor kan alırsa iki saat içinde sonuç geliyor
O zaman bugün de bekleyip yarın gideyimÇok iyi git yap bence
Daha iyi olurO zaman bugün de bekleyip yarın gideyim
Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim, reglime 10 gün kala kilodum islanircasina vajinal akıntım vardı. Kaşıntı olmadığı için gebeliğe yordum. Regl olmadan 10 gün önce de göğüslerim siser ve tam olurken iner, bu sefer 1 gün indi ve geri çıktı. Sonrası test…Evet ben de gördüm benimki de hafif açık sarı ve hafif sıvı kremsi gibi bu ay