• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekleşen gebelik belirtisi

Gerçekten öyle evde hem ovulasyon hem de gebelik testleri vardı hepsini bitirmiştim bu ay da ilk kez Klomen kullandım aksi gibi bu ay da elimde hiç test yok 😀
Neyse zaten bir kaç güne belli olucak olmazsan 7 güne kadar kan ver direk istersen

Benimde öyleydi reglye 10 gün kala başladı benim ağrılar ama anlık saniyelik gelip gidiyordu kesin olucam diyordum olmuyordu ordan şüphelendim en çok çünkü normalde benim ağrım geldiği gün olurum
Bu ay benim bu kısa batmalar tefle 12 gün kala başladı biliyor musun

Ay inşallah canım benim bu ay testlerle vakit kaybetmek oyalanmak yerine biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum kontrol etsin
Ayy belirtilerimiz aynı inşallah pozitifi görürsün se

Ay inşallah canım benim bu ay testlerle vakit kaybetmek oyalanmak yerine biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum kontrol etsin
Bencede ben hala kan vermedim mesela testlerim pozitifti regly de olmadım hala kanı da Salı günü vericem çalışıyorum fırsat bulamıyorum ama böylesi daha iyi öbür türlü beta yükselicek mi diye stres oluyorsun

Bencede ben hala kan vermedim mesela testlerim pozitifti regly de olmadım hala kanı da Salı günü vericem çalışıyorum fırsat bulamıyorum ama böylesi daha iyi öbür türlü beta yükselicek mi diye stres oluyorsun
Bence de öyle strese hiç gerek yok şimdi test olsa sürekli yapmak isteyeceğim vs iki garanti ilerletmek daha iyi olur diye düşündüm sen bata kaç gün kala testlere başlamıştın

Bence de öyle strese hiç gerek yok şimdi test olsa sürekli yapmak isteyeceğim vs iki garanti ilerletmek daha iyi olur diye düşündüm sen bata kaç gün kala testlere başlamıştın
5 gün kala yaptım ben kaset test çıkmadı sonra erken gebelik aldım 2 tane daya doctor ve freely silik pozitif çıktı regly gününde prodoctor yaptım negatif çıktı regly gecikince 3. Gün freely ve artımed aldım ikisi de çok net pozitif çıktı şuan gecikmenin 6. Günündeyim

5 gün kala yaptım ben kaset test çıkmadı sonra erken gebelik aldım 2 tane daya doctor ve freely silik pozitif çıktı regly gününde prodoctor yaptım negatif çıktı regly gecikince 3. Gün freely ve artımed aldım ikisi de çok net pozitif çıktı şuan gecikmenin 6. Günündeyim
İşte böyle negatifler çıkarsa diye testlerim iyi ki de bitmiş bu ay test yok yapmayacağım 😀 senin sürecin inşallah en hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin

İşte böyle negatifler çıkarsa diye testlerim iyi ki de bitmiş bu ay test yok yapmayacağım 😀 senin sürecin inşallah en hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin
İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın en kısa zamanda inşallah 🫶🏻

İnşallah canım benim sende akıntı beyaz oldu demiştin değil mi
Evet ben iç çamaşırımda ara ara beyaz lekeler gördüm ama bazılarında krem kıvamında sarıya dönük akıntılar olduğunu duydum bu forumda

Evet ben de gördüm benimki de hafif açık sarı ve hafif sıvı kremsi gibi bu ay
Evet ben iç çamaşırımda ara ara beyaz lekeler gördüm ama bazılarında krem kıvamında sarıya dönük akıntılar olduğunu duydum bu forumda

Normalde hep düzenli olur canım bugün ikinci günü olması gerekiyordu olmadı bugün gün içinde olmazsa yarın sence artık bi doktora gitsem mi

Normalde hep düzenli olur canım bugün ikinci günü olması gerekiyordu olmadı bugün gün içinde olmazsa yarın sence artık bi doktora gitsem mi
Bence sağlık ocağına git kan ver direk doktora gitsen de kese falan görünmez zaten ama cuma kan verince sağlık ocaklarında pazartesi çıkıyormuş özele gitme şansın varsa özelde de kan verebilirsin

Bence sağlık ocağına git kan ver direk doktora gitsen de kese falan görünmez zaten ama cuma kan verince sağlık ocaklarında pazartesi çıkıyormuş özele gitme şansın varsa özelde de kan verebilirsin
Doktor kan alırsa iki saat içinde sonuç geliyor

Evet ben de gördüm benimki de hafif açık sarı ve hafif sıvı kremsi gibi bu ay
Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim, reglime 10 gün kala kilodum islanircasina vajinal akıntım vardı. Kaşıntı olmadığı için gebeliğe yordum. Regl olmadan 10 gün önce de göğüslerim siser ve tam olurken iner, bu sefer 1 gün indi ve geri çıktı. Sonrası test…
Akıntım ıslatacak kadar yogun olmasa da hala devam ediyor 6+1

Back
X