• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekleşen gebelik belirtisi

Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim, reglime 10 gün kala kilodum islanircasina vajinal akıntım vardı. Kaşıntı olmadığı için gebeliğe yordum. Regl olmadan 10 gün önce de göğüslerim siser ve tam olurken iner, bu sefer 1 gün indi ve geri çıktı. Sonrası test…
Akıntım ıslatacak kadar yogun olmasa da hala devam ediyor 6+1
Ayy canım benim de bu dediklerine çok yakın şeyler oluyor artık bebeğimiz olmasını çok istiyorum akıntıların hangi renkti başka neler yaşadın

Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim, reglime 10 gün kala kilodum islanircasina vajinal akıntım vardı. Kaşıntı olmadığı için gebeliğe yordum. Regl olmadan 10 gün önce de göğüslerim siser ve tam olurken iner, bu sefer 1 gün indi ve geri çıktı. Sonrası test…
Akıntım ıslatacak kadar yogun olmasa da hala devam ediyor 6+1
Canım şimdi baktım meme uçlarımda hiç olmadığı kadar baloncuk da oluşmuş bolca

Ayy canım benim de bu dediklerine çok yakın şeyler oluyor artık bebeğimiz olmasını çok istiyorum akıntıların hangi renkti başka neler yaşadın
Sarımsı beyazdı kokusuz. Mantar oldum sandım o kadar akıntı geldi ki kilodum islaniyordu. Memelerimde de uca doğru beyaz beyaz noktalar oldu

Ben bugün kan verdim 4575 çıktı gecikmenin 9 uncu gününde
Canım benimki daha belirsiz sarı iki üç damla lekeler devam ediyor regle dönüşmedi gecikme devam ediyor biraz daha bekleyip test yaparım yarın alacağım

Back
X