Gebelik

sedanur_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
188
36
28
22
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ❤️ adetime bir gün kala ilişki oldu hemen gecikti ve bugün 9 gün geçti kasıklarım 3 gündür çok ağrıyo test yaptım negatif kan testim 0.16 çıktı oda negatif acaba kaç gün sonra bidaha yapsam testi bide bu durumda olan varmı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ❤️ adetime bir gün kala ilişki oldu hemen gecikti ve bugün 9 gün geçti kasıklarım 3 gündür çok ağrıyo test yaptım negatif kan testim 0.16 çıktı oda negatif acaba kaç gün sonra bidaha yapsam testi bide bu durumda olan varmı
gebelik olmasi biraz zor degilmi ki adete 1 gun kala demisiniz

Benim 3 gün kala oldu regl tarihi 6 gün gecikti yeni çıkıyor testte pazartesi doktora gidicem.
Takip edin ve testi ilk idrarla yapın kesinlikle

İmkansız değil canım ben oğluma adetime çok yakın bir tarihte hamile kalmıştım bat 1 hafta geçene kadar test negatifti
Merhaba bebeğin haftasını nasıl düzenlediler peki bende aynı durumdayım

dogru haklisiniz olacagi varsa her turlu oliyo benim doktorlar bi gun tutturdular o gunu takip et demekten vazgevmediler

Geç döllenme demişti usg de geriden geliyordu usg de kaç uyumlu görülüyorsa sat ı o şekilde girmişti doktor
Teşekkür ederim bakalım benim durumum nasıl olacak ilk defa geliyor başıma testler şuan pozitif kan testi de umarım güzel çıkar endişeliyim biraz

dogru haklisiniz olacagi varsa her turlu oliyo benim doktorlar bi gun tutturdular o gunu takip et demekten vazgevmediler
aynen öyle canım olacağı varsa oluyor yumurtlama günlerini tabiki değerlendir ama onun dışında da hamile kalınabiliyor yani sen denemeye devam edebilirsin yumurtlama geçse bile

Teşekkür ederim bakalım benim durumum nasıl olacak ilk defa geliyor başıma testler şuan pozitif kan testi de umarım güzel çıkar endişeliyim biraz
Adete 3 gün kala ilişki yaşadığınızı biliyorsunuz o yüzden geç döllenmedir büyük ihtimal Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bu yolda

Ovülasyon testi mi kullanıyorsun nerden biliyorsun belki daha geç yumurtluyorsundur
bn zaten erken adet oluyom cnm 23.24 gunde falan adet bitiminden 1 hafta boyunca duzenli iliski oluyo sonrasi evet yumurtlama gunumu takip ediyom zaten tedavi goruyordum bu ay biraktim birde benim adete 1 hafta kala asiri isteksizlik oluyo cnm yaa

bn zaten erken adet oluyom cnm 23.24 gunde falan adet bitiminden 1 hafta boyunca duzenli iliski oluyo sonrasi evet yumurtlama gunumu takip ediyom zaten tedavi goruyordum bu ay biraktim birde benim adete 1 hafta kala asiri isteksizlik oluyo cnm yaa
Benim de isteksizlik oluyor haklısın ama dene birkaç ay, o zaman yeni evliydim oğlum nasıl oldu anlamadım hemen hamile kalmıştım şimdi 2. yi istiyorum yaş gitti öyle kolay olmuyor bakalım olacak mı nasip, Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X