• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

melbettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
IMG_1701.webp

Kızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3439885
Hangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardır ☺️

Hangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardır ☺️
Baktım şimdi benimkide days doctor bilmiyorum hiç bu kadar olmadıydı fotoğrafta tamda belli olmuyo daha koyu

Eklentiler

• IMG_1279.webp
    IMG_1279.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66
Senin kırmızılıkta yayılmış gibi bilmiyorum valla bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam
Ben sıvıyı aldıktan sonra o ara eşim geldi görmesin diye dik bi şekilde sıkıştırdım koltuğun yanlarına ondan büyük ihtimalle öyle yayıldı 😀 senin inşAllah vardır ☺️

Back
X