Gebelik

BarbieAlmedar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
27
4
1
26
Merhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir

Merhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir
yerleşme kanaması olabilir bulabilirseniz prodoctor yada predictor erken gebelik testi ile bi test yapın bence inşallah pozitifi görürsünüz🙏🏻🥰💐

Ay müthiş bi habeeeeer nasıl sevindiiiim ben demiştim yerleşmedir diye sağlıkla huzurla kucağına al inşallaaaaah🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bizde kısa sürede pozitifi görüp sana müjde verelim🤭 kendine bebişe çok iyi bak sağlıkla kucağına al🙏🏻🥰♥️♥️♥️

Ay müthiş bi habeeeeer nasıl sevindiiiim ben demiştim yerleşmedir diye sağlıkla huzurla kucağına al inşallaaaaah🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bizde kısa sürede pozitifi görüp sana müjde verelim🤭 kendine bebişe çok iyi bak sağlıkla kucağına al🙏🏻🥰♥️♥️♥️
Bütün dualarım sizinle rabbim anne olmak isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🧿🩷

Bütün dualarım sizinle rabbim anne olmak isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🧿🩷
Dikkat et çamaşır suyu sakin kullanma ağır kaldırma sürekli uzan bol bol dinlen avakado ceviz tüket bebeğin gelişimi için öğlen 1 kase yoğurt ye uyumazdan önce pekmezli süt bebeğin gelişimi için ben kicimin üstüne oturmadim bebesi düşürdüm ders oldu bana o yüzden her hamile gördüğüme dikkat et diyorum yanlış anlama düşük yapmış biri olarak dikkat et diye söylüyorum

Back
X