- 15 Mayıs 2025
- 27
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi BarbieAlmedar
Merhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerleşme kanaması olabilir bulabilirseniz prodoctor yada predictor erken gebelik testi ile bi test yapın bence inşallah pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir
Yaa test yapsaydın ya bence yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindirMerhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir
İnşallah dua edin lütfen yarın test yapıcammYaa test yapsaydın ya bence yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir
Yarın ilk işim test yapmak olacak dua edin lütfenYaa test yapsaydın ya bence yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir
İnşallahyerleşme kanaması olabilir bulabilirseniz prodoctor yada predictor erken gebelik testi ile bi test yapın bence inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallahYarın ilk işim test yapmak olacak dua edin lütfen![]()
Dualarım sizinle hadi inşallah çift çizgiyi görürsünüz bize de mutlu haber verin inşallah sağlıklaİnşallahdua edin bana da lütfen inşallah vardır
![]()
Naptın canım test yaptın mı merak ediyorum seni İnşallah vardır hamilelikMerhaba kızlar gebelik istiyorum ama adetimin üstünden 6 gün geçti dün ve bugün 2 damla olacak şekilde hafif kahvemsi lekelenme oldu size neden olmuş olabilir
HamileyimmmmmDualarım sizinle hadi inşallah çift çizgiyi görürsünüz bize de mutlu haber verin inşallah sağlıkla![]()
HamileyimmmmmNaptın canım test yaptın mı merak ediyorum seni İnşallah vardır hamilelik
yerleşme kanaması olabilir bulabilirseniz prodoctor yada predictor erken gebelik testi ile bi test yapın bence inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan verdin mi beta takibi yap inşallah sağlıkla ilerlerHamileyimmmmm![]()
Bugün hastaneye gidip kan vericemYaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan verdin mi beta takibi yap inşallah sağlıkla ilerler
Naptın sonuçlar çıktımıBugün hastaneye gidip kan vericemçok teşekkür ederim
![]()
Hayırla güzel sonuçlarla gelirsin inşallahBugün hastaneye gidip kan vericemçok teşekkür ederim
![]()
Ay müthiş bi habeeeeer nasıl sevindiiiim ben demiştim yerleşmedir diye sağlıkla huzurla kucağına al inşallaaaaahHamileyimmmmm
Bütün dualarım sizinle rabbim anne olmak isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın rabbim en kısa zamanda nasip etsinAy müthiş bi habeeeeer nasıl sevindiiiim ben demiştim yerleşmedir diye sağlıkla huzurla kucağına al inşallaaaaahbize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bizde kısa sürede pozitifi görüp sana müjde verelim
kendine bebişe çok iyi bak sağlıkla kucağına al
![]()
Amiiin size de Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu hayırlı evlat nasip etsin kolaylıkla inşallah çok sevindimBütün dualarım sizinle rabbim anne olmak isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın rabbim en kısa zamanda nasip etsin![]()
Dikkat et çamaşır suyu sakin kullanma ağır kaldırma sürekli uzan bol bol dinlen avakado ceviz tüket bebeğin gelişimi için öğlen 1 kase yoğurt ye uyumazdan önce pekmezli süt bebeğin gelişimi için ben kicimin üstüne oturmadim bebesi düşürdüm ders oldu bana o yüzden her hamile gördüğüme dikkat et diyorum yanlış anlama düşük yapmış biri olarak dikkat et diye söylüyorumBütün dualarım sizinle rabbim anne olmak isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın rabbim en kısa zamanda nasip etsin![]()