Cnm bunun icin test yapman lazim bu belirtiler genelde psikolojik oluyor ne yazikki biz degil desek de oyle bende yasadim cunku bu ay tamamen belirtisiz gecti kasik agrim haric ne halsizlik ne gogus agrisi ne baska bisey sadece kasiklarimda batma var ve regle 4 gun kaldı bekliyorum gecen ay bana kalsa hamileydimKizlar merhaba 2 ve 3 agustosta yumurtlama donemim oldu ovulasyon cubuklariyla takip ediyorum suan reglime 1 hafta var ama kasiklarimda gerilme belimde agri hissediyorum biraz uyku hali oluyor 2 ve 3 agustosu degerlendirdum ve 2 agustos oncesi 4 gunude degerlendirdim ne olur ne olmaz die sizce gebelik varmidir suan
Reglime daha 1 hafta var suan kasiklarim cok gergin canim benim sisligini hissediyorumCnm bunun icin test yapman lazim bu belirtiler genelde psikolojik oluyor ne yazikki biz degil desek de oyle bende yasadim cunku bu ay tamamen belirtisiz gecti kasik agrim haric ne halsizlik ne gogus agrisi ne baska bisey sadece kasiklarimda batma var ve regle 4 gun kaldı bekliyorum gecen ay bana kalsa hamileydim
Anca dollenicek varsa da cnm bnm 4 gun var hala bekliyorum inanki istersen erken gebelik yapabilirsin yumurtlama tarihin erken gibi cunkuReglime daha 1 hafta var suan kasiklarim cok gergin canim benim sisligini hissediyorum
Esimi bekliyorum yapicam test insallah silikde olsa bi cizgi gorurum dua edelim brbrimizeAnca dollenicek varsa da cnm bnm 4 gun var hala bekliyorum inanki istersen erken gebelik yapabilirsin yumurtlama tarihin erken gibi cunku
İnsallah cnm yap buraya at bakalim bjzde vardir ins insEsimi bekliyorum yapicam test insallah silikde olsa bi cizgi gorurum dua edelim brbrimize
Canım gel benim foruma beraber bekleyelim aynıymış yumurtlama dönemimizKizlar merhaba 2 ve 3 agustosta yumurtlama donemim oldu ovulasyon cubuklariyla takip ediyorum suan reglime 1 hafta var ama kasiklarimda gerilme belimde agri hissediyorum biraz uyku hali oluyor 2 ve 3 agustosu degerlendirdum ve 2 agustos oncesi 4 gunude degerlendirdim ne olur ne olmaz die sizce gebelik varmidir suan
En iyisi adet gecmesini beklemek canim bende bekliyorum test yaptim ıkı gin once dayanamadim negatif cıktı artık yapmaya korkuyorumKizlar merhaba 2 ve 3 agustosta yumurtlama donemim oldu ovulasyon cubuklariyla takip ediyorum suan reglime 1 hafta var ama kasiklarimda gerilme belimde agri hissediyorum biraz uyku hali oluyor 2 ve 3 agustosu degerlendirdum ve 2 agustos oncesi 4 gunude degerlendirdim ne olur ne olmaz die sizce gebelik varmidir suan
Bak test resmi attim baksana canim benim gölge gibi ciktiCanım gel benim foruma beraber bekleyelim aynıymış yumurtlama dönemimiz
Evet canım belli belirsiz bişi var ya hadi hayırlısı bakalım bat ne zaman seninBak test resmi attim baksana canim benim gölge gibi cikti
Reglimimi soruyorsun canim benimEvet canım belli belirsiz bişi var ya hadi hayırlısı bakalım bat ne zaman senin
Evet canımReglimimi soruyorsun canim benim
Evet canım belli belirsiz bişi var ya hadi hayırlısı bakalım bat ne zaman seni
Ayin 21inde gosteriyor uygulama suan 1 hafta var reglime canim benimEvet canım
Benimle aynısın canım benim de 22 si ben yaptım testte çıkmadı chatgbt 18 i gösteriyor test için seninde 17 si belli olur inşallahAyin 21inde gosteriyor uygulama suan 1 hafta var reglime canim benim
İnsallah insallah ikimizde istedigimiz haberleri alirizBenimle aynısın canım benim de 22 si ben yaptım testte çıkmadı chatgbt 18 i gösteriyor test için seninde 17 si belli olur inşallah
İnşallah çiçeğimİnsallah insallah ikimizde istedigimiz haberleri aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?