- 13 Eylül 2025
- 24
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi nazar elmas
-
evet gebesinizKızlar şimdi şöyle anlatayım adet günüm 2 gün öne çekerek oluyordu uygulama var ondan da takip ediyordum şuan adetim 3 gün gecikti ve 30 uncu gün döngüde erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı tekrar kaset test aldırdım onda da aynı silik çıktı sizce
İlk gebeliğim olucakta testlerde silik çıkması normal mi hani tiktoklarda gördüğümüzde ikinci daha belirgin oluyor yaevet gebesiniz
Testlerinizi atar mısınızİlk gebeliğim olucakta testlerde silik çıkması normal mi hani tiktoklarda gördüğümüzde ikinci daha belirgin oluyor ya
Değerin belki tam yükselmemiştir ondan silik olabilir kan ver en temiz sonuçİlk gebeliğim olucakta testlerde silik çıkması normal mi hani tiktoklarda gördüğümüzde ikinci daha belirgin oluyor ya
testleri atar mısınKızlar şimdi şöyle anlatayım adet günüm 2 gün öne çekerek oluyordu uygulama var ondan da takip ediyordum şuan adetim 3 gün gecikti ve 30 uncu gün döngüde erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı tekrar kaset test aldırdım onda da aynı silik çıktı sizce
testleri atar mısın
Attım bakar mısınıztestleri atar mısın
Pozitif duruyorAttım bakar mısınız
Amin inşallah teşekkür ederimMerhaba, tebrik ederim hamilesiniz, daha erken olduğu için böyle silik cikmistir. Sağ salim kucağınıza alın İnşallah
Hadi inşallahPozitif duruyor
Merhaba, tebrik ederim hamilesiniz, daha erken olduğu için böyle silik cikmistir. Sağ salim kucağınıza alın İnşallah
Eki Görüntüle 3662291 sizce var mı ?
yani 1 hafta sanırım, döngüm baya karıştı kürtajdan sonraAtdiginiz ikili testlerde silik cizgi görünüyor, emin olmak için biraz bekleyin, adetinize ne kadar var?
O zaman biraz bekle daha net olsun diye, 3-4 gün sonra yapsan da oluryani 1 hafta sanırım, döngüm baya karıştı kürtajdan sonra
Erken gebelik testimi kullandın?yani 1 hafta sanırım, döngüm baya karıştı kürtajdan sonra
Evet hepsi erken gebelik testi ikili olanlar innovita diğeri awoxErken gebelik testimi kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?