- 21 Ekim 2025
- 32
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi nazar elmas
-
3-4 gün sonra tekrar yapmak istersen normal gebelik testi kullanabilirsin, bazilarinin üzerinde adete 4 gün kalmış kullana bilinir yaziliyor,eğer denemek istersenEvet hepsi erken gebelik testi ikili olanlar innovita diğeri awox
Elimde şu anlık awox var 2 tane daha sadece eğer bir netlik kazanamazsam dediğiniz gibi yaparım eczane bulabilirsem3-4 gün sonra tekrar yapmak istersen normal gebelik testi kullanabilirsin, bazilarinin üzerinde adete 4 gün kalmış kullana bilinir yaziliyor,eğer denemek istersen
Kızlar banada bakarmisiniz yeni katildim aranıza aşılama oldum bugün 12.gun dayanamadım test yaptım ve böyle çıktıHadi inşallah
Kuruma cizgisi de olabilir gecikmeniz var mı? Bi kaç gğne tekrarlayın derim içiniz rahat etsin☺Kızlar banada bakarmisiniz yeni katildim aranıza aşılama oldum bugün 12.gun dayanamadım test yaptım ve böyle çıktı
Bugu tekrarladım farklı bir markayla yine silik ciktiKuruma cizgisi de olabilir gecikmeniz var mı? Bi kaç gğne tekrarlayın derim içiniz rahat etsin☺
Bugün 15.gun asilamaninBugu tekrarladım farklı bir markayla yine silik cikti
Evet en güzeli kan testi vermeniz bakalım varıdr insallah hayırlısıyllaBirde kan testi vereceğim tam emin olmak istiyorum
İnsallh testin ikisindede çizgi çıkınca hevesleniyor insallh insallh vardirEvet en güzeli kan testi vermeniz bakalım varıdr insallah hayırlısıylla
Pembeli Bu sabah yaptığım test mavili ise 3 gün önce yaptigimİnsallh testin ikisindede çizgi çıkınca hevesleniyor insallh insallh vardir
Kız var gibi hee regline kaç gün vardıPembeli Bu sabah yaptığım test mavili ise 3 gün önce yaptigim
Reglim normalde bugün ama benimki duzensiz pko var bende aşılama oldum 15.gun bugün sabah kalktigimdan beri bel ağrım var dünde arada kasık ağrım vardı bugün kan vermeye gidecem insallh vardirKız var gibi hee regline kaç gün vardı
inşallah güzel sonuç alırsınızReglim normalde bugün ama benimki duzensiz pko var bende aşılama oldum 15.gun bugün sabah kalktigimdan beri bel ağrım var dünde arada kasık ağrım vardı bugün kan vermeye gidecem insallh vardir
Erken yapmış olabilirsiniz regli gününüzü bekleyin bence benimde iki gündür kaşık ve bel ağrım var hayırlısı olsun inşallahinşallah güzel sonuç alırsınız
ben de heyecan içinde bekliyorum bat 3 Kasım 6 gün daha var dün 7 gün varken dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
ama acaba diyorum çünkü bu ay ovulasyon testi ile takip ettim telefondaki uygulamaya göre yumurta çatlamamı 2 gün sonra gördüm testlerde öncesi pik günü ve çatlama günü değerlendirdik
şimdi ovulasyona göre beklenen adet tarihim 2 gün kayacak mı sizce?
ve acaba çok mu erken yaptım gebelik testini
son 4 gündür de aşırı bel ağrım , kasık ve arada karnıma giren ağrılarım var , psikolojik mi onu da bilemiyorum
inşallah dediğiniz gibidir ve erken yapmışımdır peki sizce adetim çatlama gününe mi 14 gün eklemeliyim ?Erken yapmış olabilirsiniz regli gününüzü bekleyin bence benimde iki gündür kaşık ve bel ağrım var hayırlısı olsun inşallah
Orasını pek bilemiyorum ben test yaptım 3 gün önce bir yapmıştım bugun sabahta yaptim mavi 3 gün önceki Pembe bugünküinşallah dediğiniz gibidir ve erken yapmışımdır peki sizce adetim çatlama gününe mi 14 gün eklemeliyim ?
sizin kaç gününüz kaldı adete , yaptınız mı test?
Orasını pek bilemiyorum ben test yaptım 3 gün önce bir yapmıştım bugun sabahta yaptim mavi 3 gün önceki Pembe bugünsanki silik çizgi var
sanki silik çizgi varOrasını pek bilemiyorum ben test yaptım 3 gün önce bir yapmıştım bugun sabahta yaptim mavi 3 gün önceki Pembe bugünkü
Evet ikisindede silik çizgi var
Normalde bugün ama benimki duzensiz bide ben aşılama oldum 13 Ekim'de bugün 15.gunhadi inşallah pozitiftir kaç gün kaldı adet tarihinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?