- 16 Şubat 2012
- 52
- 5
- 286
- Konu Sahibi nazar elmas
-
fotolara , testlere göre pozitif görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahNormalde bugün ama benimki duzensiz bide ben aşılama oldum 13 Ekim'de bugün 15.gun
Amin insallh kan testi vereceğim kesin emin olmak için darısı size insaalhfotolara , testlere göre pozitif görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yok daha vermedim bugün gidecekgim insallh eşim işini hallederseBu testlere göre hamilesin canım kan verdin mi
ayyy inşallah diyorum dua edin hamilelerin duası tutar derlerAmin insallh kan testi vereceğim kesin emin olmak için darısı size insaalh
İnşallah canım Allah'ın izniyle nurtopu gibi bi evlat nasip olsun inşallah sana da tüm isteyenlere de tüm bekleyenleredeYok daha vermedim bugün gidecekgim insallh eşim işini hallederse
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bende 7 senedir bekliyorum insallh kandada cikarayyy inşallah diyorum dua edin hamilelerin duası tutar derler
Bilenler benimkinede bakabilirmi 4 gün geciktimTestlerinizi atar mısınız
Bilenler benimkinede bakabilirmi 4 gün geciktim
Yaptırdım bugun sabah ama perşembe çıkar sonuçları dediler resmi tatil ya e nabiza düşer mi acabavalla net pozitif gibi kan tahlili yaptırın derim emin olmak için
Yaptırdım bugun sabah ama perşembe çıkar sonuçları dediler resmi tatil ya e nabiza düşer mi acaba
1 gün adet gecikmesi kaset test için erken bence bir hafta 10 gün bekleyin diyolar tabi biz sabırsız davranıyoruz ama erken gebelik testlerine başvur canım1 gün adet gecikmesinde kaset test negatifti bu sabah hala umut etmeli miyim
Aynen bende belki düşmez sağlık ocağında yaptırdım diye düşünmüştüm sabır ve dua en güzeli sağlıcakla Rabbım kucaklarimizi doldursuntabi düşer e nabıza ama ayyy valla insan çatlar perşembeye kadar
ben adete 6 gün çatlamak üzereyim test yapmak için
Ablamın 3 gün gecikmede çok net çift çizgiydi tabi herkesin farklı oluyor1 gün adet gecikmesi kaset test için erken bence bir hafta 10 gün bekleyin diyolar tabi biz sabırsız davranıyoruz ama erken gebelik testlerine başvur canım
Ablanın ilk gebeliği miydi acabaAblamın 3 gün gecikmede çok net çift çizgiydi tabi herkesin farklı oluyor
1 kimyasal gebelik var kimyasal gebelikten 8 ay sonra olduAblanın ilk gebeliği miydi acaba
Benimde kimyasal gebeliğim oldu daha hamile olduğumu ogrenemeden kimyasal gebelik olduğunu öğrendim 2 ay sonrada bu durum içindeyim hayırlısı bakalim1 kimyasal gebelik var kimyasal gebelikten 8 ay sonra oldu
bence de erken gebelik testi ya da kan testi yapsan daha sağlıklı olur sanki kaset testler daha yüksek hcg algılıyor diye biliyorum henüz değerleniz çok yükselmemiş olabilir1 gün adet gecikmesinde kaset test negatifti bu sabah hala umut etmeli miyim
Benim reglime 5 6 gğn var testin böyle oldu dayanamadım yaptım bakarmısınızbence de erken gebelik testi ya da kan testi yapsan daha sağlıklı olur sanki kaset testler daha yüksek hcg algılıyor diye biliyorum henüz değerleniz çok yükselmemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?