• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

benzeynep1234

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
13
merhaba kızlar pcosum gebelik testi yaptım artımed marka yanılma payı olabilr mi

Eklentiler

• IMG_3053.webp
    IMG_3053.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 151
artı med çok yalancı pozitif çıkarıyor canım kırmak istemem bi başka testle dene

Kan verdim şimdi daha sonucum çıkmadı.Gerçekten en içten dileklerimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzü gülsün şu mübarek cuma gününde 🥹🤲
ay hayırlı haberler alırsın inşallah sağlıkla dogsun yar ve yardımcın olsun hep Rabbım

Merhaba ben de artımed gebelik testi yaptım bugün . Bu şekilde net çizgi çıktı . Dün adet günümdü yanılma payı var mıdır yine de bu kadar net iken

IMG_3072.webp

Eklentiler

• 5020.webp
    5020.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 95
Hanımlar merhaba artimed en çok yalancı pozitif çıkartan test eğer testi tekrarlayacaksanız kan vermeden önce kesinlikle awoxla deneyin en güvenilir o marka.. Rabbim hepinizin gönlünüzdekini versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🥰

eczaneden başka bir test aldım ve yine bir tane daha artımed test yaptım ikisi de pozitif . En kısa zamanda kan testi vermeye çalışacağım .
Merhaba ben de artımed gebelik testi yaptım bugün . Bu şekilde net çizgi çıktı . Dün adet günümdü yanılma payı var mıdır yine de bu kadar net iken

Eki Görüntüle 3677667

Merhaba ne yaptınız hamilemisiniz acaba
Merhaba . Evet daha dün randevum vardı gittim kese göründü sadece küçük olduğu için haftaya gel bakalım dedi . Ama maalesef eve gelir gelmez kanamam oldu . Doktorumu aradım progestan yazdı kullan dinlen dedi. Şu an durdu gibi ama korkuyla bekliyorum . Önceden de düşüğüm olduğu için kalkmaya korkuyorum.

Back
X