- 1 Eylül 2025
- 82
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi benzeynep1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda da var sanırım yeni yaptımartı med çok yalancı pozitif çıkarıyor canım kırmak istemem bi başka testle dene
var canımmmmm hayırlı olsunnnnn bıızım içinde dua et ne olursunBunda da var sanırım yeni yaptım
Kan verdim şimdi daha sonucum çıkmadı.Gerçekten en içten dileklerimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzü gülsün şu mübarek cuma günündevar canımmmmm hayırlı olsunnnnn bıızım içinde dua et ne olursun
ay hayırlı haberler alırsın inşallah sağlıkla dogsun yar ve yardımcın olsun hep RabbımKan verdim şimdi daha sonucum çıkmadı.Gerçekten en içten dileklerimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzü gülsün şu mübarek cuma gününde![]()
Amin inşallahay hayırlı haberler alırsın inşallah sağlıkla dogsun yar ve yardımcın olsun hep Rabbım
Çıktı mı sonucunuzKan verdim şimdi daha sonucum çıkmadı.Gerçekten en içten dileklerimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin yüzü gülsün şu mübarek cuma gününde![]()
Değilmişim 1.20 ama test sonuçları neden pozitif anlamadımÇıktı mı sonucunuz
Bazen yalancı pozitif çıkartabiliyor testler maalesef hayırlısı olsunDeğilmişim 1.20 ama test sonuçları neden pozitif anlamadım
Hangi marka güvenilir olur bilgisi olan var mıMerhaba ben de artımed gebelik testi yaptım bugün . Bu şekilde net çizgi çıktı . Dün adet günümdü yanılma payı var mıdır yine de bu kadar net iken
Eki Görüntüle 3677667
Benim de artımed adete 3 gün var başka testte de çizgi gördüm ama emin olamıyorumMerhaba ben de artımed gebelik testi yaptım bugün . Bu şekilde net çizgi çıktı . Dün adet günümdü yanılma payı var mıdır yine de bu kadar net iken
Eki Görüntüle 3677667
Bence en iyisi kan testi vermekHangi marka güvenilir olur bilgisi olan var mı
Merhaba ben de artımed gebelik testi yaptım bugün . Bu şekilde net çizgi çıktı . Dün adet günümdü yanılma payı var mıdır yine de bu kadar net iken
Eki Görüntüle 3677667
Bencede en iyisi çünkü ben de artımedle pozitif gördüm ama kan verdim çıkmadı ve şuan regl oldumeczaneden başka bir test aldım ve yine bir tane daha artımed test yaptım ikisi de pozitif . En kısa zamanda kan testi vermeye çalışacağım .