- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi zehirligul
-
İlk yorumunzuda 5 çıktı demişsiniz normalde 5 bile çıkması bir umut yukselmemis belliki ama test normalde böyle dagilinca sanki var gibi tabi yalancı pozitif değilse peki hangi marka ve sonrası silik te olsa cikmadimi
Bence tekrar gidin bir beta verin kontrol ettirin kadın doğumaArkadaşlar geçen ay test yaptım erken iki çizgi biri silik çıktı doktora gittim betam 5 di doktor yanıltabılir testler dedi çünkü kanda verdim sonra regli oldum normalde 5 gün olurum ama 2 gün geçirdim 2 gün biraz yoğun gibiydi 3. Gün çok azın azı bile gelmıyordu yanı acaba bu ay napmaliyim bilemedim
Test bozuk gibi
Silik çıktı 8 gün varya gecikirse tekrar yaparim diye düşündümİlk yorumunzuda 5 çıktı demişsiniz normalde 5 bile çıkması bir umut yukselmemis belliki ama test normalde böyle dagilinca sanki var gibi tabi yalancı pozitif değilse peki hangi marka ve sonrası silik te olsa cikmadimi
Ama tam kendi çizgisi çıktı diğeri de bekledıkce çok az bi çizgi çıktıTest bozuk gibi
Markası frelyy ise ben geçen ay ilk idrarla pozitifi görüp gittim negatif malesefAma tam kendi çizgisi çıktı diğeri de bekledıkce çok az bi çizgi çıktı
Aynen öyle yapayım birBence tekrar gidin bir beta verin kontrol ettirin kadın doğuma
Ben yarın tekrar yapıyım önerdiğiniz bi marka var mi acabaMarkası frelyy ise ben geçen ay ilk idrarla pozitifi görüp gittim negatif malesef
Baktım çizgi silik 8 gün varya reglimr dedim bi geçıkınce tekrar yaparım allahım insallah vardırFlaşla falan iyiyce baksaydnz burda silik belli değil de bozuk gibi duruyor yarın tekrar edin ilk idrarla bide öyle yorumlayalım bence
Days comfortBen yarın tekrar yapıyım önerdiğiniz bi marka var mi acaba
İnşallah İnşallah vardır İnşallah isteyen herkeseBaktım çizgi silik 8 gün varya reglimr dedim bi geçıkınce tekrar yaparım allahım insallah vardır
bayanlar böyle görürsünüz umarım ama bu testin ben yanılttığıni görmedim silik çıkmış reglime 7 gün olduğu için belki daha küçük olduğu için böyle diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?