gebelik

ebetly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
133
29
123
36
Arkadaslar ben polikistik over tedavisine başladım..ilk çocuğum kendiliğinden oldu 3 yıl sonra yapalım dedik pko oldum tedaviye başladık. 2 ay boyunca serophene kullandım ikinci ayda catlatma iğnesi vurdum.adet oldum ama son adetim biteni beri görüslerimde ki d olgunluk inmedi hala var nedeni ne olabilir acaba...adetim de son iki aydır çamur gibi geliyor. Ilk gün sadece kan görüyorum sonrası çamur gibi

bence derhal kadın doğuma görünün..
hassas konular bunlar..
Allah acil şifalar versin..

Doktorun yanına gittim şikayetlerini anlatamadım yüzüme biraz kilo ver dedi...bende verdiğiniz hormonların oldu dedim 2 ayda ödem oldu her yerim valla

Adetimin de zamanında sordum adetin nasıl geldiği önemli değil dedi bana

Gebelik testi yaptınız mı? birde soğan kürünü bir araştırın. doktora da gitmeyi ihmal etmeyin.

merhaba...
benim adetime 10 gün var.kahverengi akıntım oldu 3-4 gün...iştahım açıldı.karnımda bir şişkinlik ve tuvalete çıkamama durumum vardı.test yaptım.ikinci çizgi belli belirsiz bir şekilde çıktı.bir daha yapmaya korkuyorum ya değilsem diye adet günümü bekliyorum. sizce hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…