Ayyy cok saolasiiin bu iyiliğini hic unutmuycamSizin için kendimi feda edip oyumu alttaki yazmaya verdim oysaki gönlüm üsttekindeydiNeyse emanet oy bu, sonuçlardan koalisyon çıksın da yeter
![]()

Kk ye ultrason cihazi alicam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cok saolasiiin bu iyiliğini hic unutmuycamSizin için kendimi feda edip oyumu alttaki yazmaya verdim oysaki gönlüm üsttekindeydiNeyse emanet oy bu, sonuçlardan koalisyon çıksın da yeter
![]()
ohhh beee boz gitsinnn..ne bu çoluk çocuk
Ayyy cok saolasiiin bu iyiliğini hic unutmuycam
Kk ye ultrason cihazi alicam![]()
en fazla oy alan hangisidir diye kendi kendime iddiaya girip ben de alttakini seçtim.ben alttaki yazmayı tutuyorum hadi bakalım kk hatunları bugün karar günü![]()
koalisyon durumunda erken seçime gidelim diyorum benen fazla oy alan hangisidir diye kendi kendime iddiaya girip ben de alttakini seçtim.
alkışlayalım diyorum ben yada bizimle yürü kadınlar kulübü....koalisyon durumunda erken seçime gidelim diyorum bensandıklara sahip çıkalım ama
![]()
muhalefet olsun ben de üsttekini seçtimen fazla oy alan hangisidir diye kendi kendime iddiaya girip ben de alttakini seçtim.
kk' ca alkışlayalımalkışlayalım diyorum ben yada bizimle yürü kadınlar kulübü....