• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Gebe miyim sizcee :(((

• Yazma

OY: 16 53,3%
  • Yazma

OY: 17 56,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Sen hamile kalmayı kolay sanıyorsun sanırım cınım yaa:KK14::KK14:.Bilinçsiz cinselliğe hayır:KK12::KK12:

fake olmadığını varsayarak ciddi şekilde yorum yapıyorum: vajina çevresine sperm geldiğine göre risk olabilir. kandan gebelik değerlerine baktırmanızı, ve bundan sonra doğru düzgün bir korunma yöntemiyle korunmanızı tavsiye ederim.

Uff korunmasiz iliskiye girmeyi biliyosaniz, sonu ve sonuclarin neler olabilecegini de bilmeniz gerekmezmi? Bilmediginiz birsey yok, ama isinize gelmeyince cahili oynuyorsunuz.

Ay kk gebemiyimden sonra artık gebelik takibine de başlamalı bence .hatta doğum anında birkaç temsilci yollayıp çeyrek filan takalım..yazıktır .bunlar bizim çocuklarımız..

birazdan konuyu kapatıcaklar galiba kapamadan koalisyondaki yerimi belirteyim didim :) ben en alttaki yazmayı seçiyorum ve benden de renkli ultrason kk ya hediyeee :KK3:

Bir zahmet nasıl sevişileceğini öğrenmeden önce korunma yöntemlerini öğrenin. Cahil ergenler sizi

Back
X