Gebelik

Zehranurdiyar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
7
1
6
37
Hayırlı gunler yardımınıza cok ihtiyacım var gunler ben ikinci bebeğime hamileyim ilki 19 haftalık iken kalbi durdu normal doğumla doğurdum .simdi yeniden hamileyim adetim 4 gun gecikmişti 7 Aralık beta hcg 88 cikti .14 Aralık yeniden yaptı doktor 244 cikti kötü bir sonuc dedi ne yapacağımı bilmiyorum hafif kanamam da oluyor doktor umutlu konuşmadı ultrason baktı keseyi göremedi bu kesin düşükle mı sonuçlanır ne olur yardım edin surekli uzanıyorum kanama artmasın diye yarın sabah tekrar bakacak yükselmiş mı diye ona gore iğne ilac verecek betasi benim gibi çikipta devam ettiren var mı Allah razi olsun sizden

Yok mı hic yardımcı olabilecek biri
canım bu konuyla ilgili açılmış sayfalardan birine yazsaydın keşke.Bn yanlışlıkla tıklayıp gördüm şuanda.Değerin olumsuz gibi görünüyor ama hiç mi ihtimal yok dersen bence olabilir.Kan pıhtılaşması mı var ? 19 haftalık büyük bir bebek .sebebini araştırdınız mı ? Böyle durumlarda sen gibi tekrarlayan gebelik kayıpları oluyor.Hakkında hayırlısı olsun.Kanaman varsa ve gelişmeyen bir gebelikse adet olduğunu varsay.Sebebini de araştır.

Canım kaybettim bebeğimi kimyasal gebelik dedi doktor dusuk yaptım adet kanamasi ile herseyin hayırlısı ilk gebeliğim kromozom anomalisi dediler Allah razı olsun bu siteye yeni üye oldum açıkcası nereye yazacağımı bilemedim tam siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Basinsagolsun bi daha olur bebeğimiz öncelikle tahillerini yaptir herseyini yaptir

Insallah yaptıracağım canım pihtilasma testi istedi bakalım ne olacak üniversite hastanesinde yaptir dedi
BENDE VAR PIHTILAŞMA.HİÇ KORKMA.GEBE KALIR KALMAZ ECOPİRİN+CLEXANE0,4 LUK IGNE BASLADIK.GEBE KALANA KADAR GECEN 1 AYLIK SURECTE DE CORASPIN ICTIN GUNDE 1 TANE.ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN CANIM.

Sagol Allah razı olsun insallah bebeğini alırsın kucağına bu test nasıl yapılıyor kardeşim benim bilgim yok üniversite hastanelerinde ücretsiz mı ?cunku bu kimyasal gebelikten sonra korunmayı düşünmüyorum

Canım benim hiç korunmana gerek yok.sen şimdi önlem amaçlı günde 1 tane coraspirin iç.Bi yan etkisi yok.Uni hastanesinden hematoloji bölümünden randevu alacaksın.Trombofoli paneli testi istediğini belirteceksin.3 tekrarlayan kaybım var doktorum yönlendirdi de.Sgk güvencen var ise ücretsiz yapılıyor.Allah sana da sağlıkla evlat nasip etsin inşallah.Benimki 13 haftalıktı.1 kere adet oldum ve hamile kaldım.seninki daha küçük olduğu için zaten adet oldun.Kaldığın yerden devam et.Yarın hemen ara randevu al canım.

Allah razı olsun senden cok rahatlattin beni hemen bu hafta gideceğim insallah cenabi hak herkese nasip etsin canım bol bol cevşen oku Allah bebeğini muhafaza eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…