GEBELİKDE İLK ÜÇ AY DAHİL XANAX KULLANANLAR

bernaggz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
333
229
53
38
Selam arkadaşlar 10 yıldır panik atak ankisiyete tedavisi görüyorum bazen hiç yokmuş gibi iyi oluyorum bazende tam tersi dokuram danışarak korunmayı bıraktım ve gebelik düşünüyorum paxera kullanıyordum selectraya geçtim artı xanax da sıkıntı anlarında alıyorum gebelikde özellikle ilk üç ayda ilaç kullanan bebekleri sağlıklı olanlar lütfen yardımcı olabilirmi deneyimlerini yaşadıklarını anlatabilirlermi bu konu kafama cok takılyo ve hem cok istiyorum bebeğim olmasını hemde cok korkuyorum şimdiden cok teşekkür ederim

Seninle aynı durumdayım canım inan bunları bırakmak çok zor bende paxil kullanıyordum zar zor bıraktım xanaxıda bıraktım.sadece bir hafta sonra atak gecirdim.zor zamanlarda icerim diye tekrar aldım ama nerdeyse hergun içiyorum tamdan yarima geçtim şimdi bir gün arayla içiyorum bugün iki gün ara vereyim dedim yok olmuyor hep atak gelicekmis gibiyim içim kıpır kıpır kalbimde hep bir çarpıntı yapabilirim olur diye motive ediyorum ama çok zorluyor beni ve bende bebeğim olsun çok istiyorum artık

2 yıllık evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz ve tedavi oluyorum her ay negatif olunca daha çok strese giriyorum çok fazla düşünüp kafama takıyorum elimde değil çalışırken bile hep aklımda o zamanda anksiyetem artıyor ilaç içmeden rahatlayamiyorum hamile kaldigimda atak geçirmekten ve ilaç icemiyecek olmamdan çok korkuyorum

Azaltarak bırakma durumu bazılarımız için geçerli değil.kızlar sizi çok iyi anlıyorum.bende yaklaşık 15 yıldır ilaç kullanıyorum.bırakınca bi kaç ay iyiyim ama yeniden rahatsızlanıyorum.benimde çocuğum yok.çok istiyoruz olmuyor.ben dr la görüştüm bu konuyu sen kafana takma hele bi hamile kal onunda ilacı var dedi ve içim tahatladı.ama ne var ki hamile kalamıyorum neyse.yani diyeceğim zaten yeteri kadar yüreğimiz bu rahatsızlıktan muzdarip bide bu konuyla güzel kalbinizi yormayın varmış çaresi güzeller.ne yapalım bizde böyleyiz kendimizi böyle sevelim.

Canım xanax ı tek kullanma zaten onun amavı biliyosundur geçici rahatlık bende bırakamıyorum azaltmıştım hatta üç dört günde bi almaya başlamıştım sora bi baktım gene hergun alıyorum öle bi kısır döngü bu xanax ben paxera kullanıyorum tekrardan cocuk konusundada artık olursa olur diye oluruna bırakmaya çalılyorum ilaç dı cocuktu diye düşüne düşüne iyice kafayı yiyorum sora illahaki bi şekilde geçer heralde hamilelik korkuyorum çok ama bi yandanda cok istiyorum bi cocuk Allah yardımcımız olsun bir sürü kişi yazmış ilaç kullanan bizede iyi bi doktor denk gelir umarım korkumdan gidip bi kadın doğuma soramıyorum bana kullanamazsın der diye nasıl olucak bilmiyorum Allah büyüktür nasıp diyip dua ediyorum

Bende paxerayla başlamıştım xanaxı onun yanında vermişti sonra paxerayı uzun süre kullandıktan sonra bulantı yaptı paxile geçtim onuda uzun süre kullandım kilo aldım 64 kiloya kadar çıktım sonra çocuk isteyince doktorum ilaçları birakcaksin dedi paxili zar zor bıraktım o kadar zorlandım ki ama xanaxı hep çantamda taşıyorum yanımda olmayınca bile kendimi çaresiz hissedip hemen atak gecircekmis gibi korkuyorum senin dedgin gibi çok kötü olunca içerim diye aldım ama baktım hergun içiyorum herkes sen nasıl durcaksin sen nasıl hamile kalınca dayancaksin deyip moralimi bozuyor ve ben kafaya taktikca hastalaniyorum bu ay rahim filmi çektirdim kasıklarımda ağrı var ondan bile korkuyorum şuan ya hamile kalırsam ben naparim sonrada ataklar vücudum yoruldu artık carpintilardan kasilmalardan bu hastalık hiç geçmez mı hamilelikte icincede ya bebeğe bişey olursa soruları basliycak gerilim tipi baş ağrıları basladi başım sürekli ağrıyor boynumda sanki çekilmeler var sabah uyandigim gibi içim kıpır kıpır başlıyor çok zor durumdayim şuan

Şimdi 50 kiloya kadar dustum bir ayda çok hızlı kilo verdim paxili bırakınca kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum birde çocuk tedavileri beni çok yıprattı bütün arkadaslarimin çevremdeki herkesin bebeği oldu bu ara kime hayırlı olsuna gitsem artık sıra sende lafını duymaktan bunaldım

Canım kimseyi takma sen kendine guvenıyosan yap o bu dedi diye değil biraz kafanı dagıt bide araştır biraz daha gebelikdede ilaç la devam ettiren doktorlar var evet keşke içmesek dayansak ama dayanamıyosakta var bi caresi ilaç kuşlanarak gebeliğni saglıklı gecıren saglıklı cocuk dunyaya getıren bir sürü üye var burda bazı doktorlar cok katı bu konuda ama o süreçtete senin hayatını kolaylaştırıcak ilaçlar var sonucda Allah hayırlısıyla nasip etsın isteyen herkese çocuk sahıbı olmayı bende aynı durumdayım hiç bifarkımız yok bakalım neler yaşicaz

uzun zaman olmus ama umarim iyisindir nasl oldun cocuk varmi ilaclarla aran nasil bende gene ilac brakma evresindeyim ve boynumda basimda sanki biseler cekiliyo bu seferde tansiyonummu yukseldi diye kafaya takip iyice stres oluyorum ataklar geciryorum nasl olcak bilmiyorum umarim sen iyisindr bi caresini bulmussundur bizede yol gosterirsin

ne durumdasın cnm uzun zaman olmus varmı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…