Bende paxerayla başlamıştım xanaxı onun yanında vermişti sonra paxerayı uzun süre kullandıktan sonra bulantı yaptı paxile geçtim onuda uzun süre kullandım kilo aldım 64 kiloya kadar çıktım sonra çocuk isteyince doktorum ilaçları birakcaksin dedi paxili zar zor bıraktım o kadar zorlandım ki ama xanaxı hep çantamda taşıyorum yanımda olmayınca bile kendimi çaresiz hissedip hemen atak gecircekmis gibi korkuyorum senin dedgin gibi çok kötü olunca içerim diye aldım ama baktım hergun içiyorum
herkes sen nasıl durcaksin sen nasıl hamile kalınca dayancaksin deyip moralimi bozuyor ve ben kafaya taktikca hastalaniyorum bu ay rahim filmi çektirdim kasıklarımda ağrı var ondan bile korkuyorum şuan ya hamile kalırsam ben naparim sonrada ataklar vücudum yoruldu artık carpintilardan kasilmalardan bu hastalık hiç geçmez mı hamilelikte icincede ya bebeğe bişey olursa soruları basliycak gerilim tipi baş ağrıları basladi başım sürekli ağrıyor boynumda sanki çekilmeler var sabah uyandigim gibi içim kıpır kıpır başlıyor çok zor durumdayim şuan