Gebelikde Kabızlık..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba Bayanlar..

20 Haftalık gebeyim..Ve ciddi anlamda kabızlık sorunum var..Kuru kayısı erik incir vs. pek işe yaramadı..Doktorum ilaç da verdi ama ama hala sorunum çözüme ulaşmadı..

Tavsiyeleriz ve Tecrübeleriniz var İse Paylaşır iseniz Sevinirim..

Keyifli Formlar DilerimmM..

benim tek tavsiyem yürüyüş. ama uzun süreli ve tempolu olacak.
ben 39. haftadayım ve sadece yürüyemedim günlerde sıkıntı yaşıyorum.

Ayy Allah kolaylık versın canım ben de senın zamanlarında cok cektım,Bır aydır falan rahatım 36 oldum.Sureklı su ıcıyorum.Acıktıkca meyve yıyorum.Sütü soguk ıcmıyorum,cok gaz yapıyor,ve cok nar yıyorum. Özellıkle yatmadan once.

Teşekkürler Bayanlar :))

bende çok nar yiyorum su konusunda biraz zorlanıyorum mandilina günde 2 3 tane yiyorum arada elma ama yok anam olmuyor kronik oldu sanırım bende 2 yıldır çekiyorum bitki çayları içiyordum ama şimdi içemiyorum bebeğime zararı olabilir die (

Ferrum fort vb ılaclar alıyorsan ya da vıtamın, onlar da kabızlık yapıyor canım. Yazın cok cektım ben.Sureklı bı sıslık naman Allahım

demir ilacına basladıgım ilk zamanlarda bende de oldu kabızlık sorunu ama çözebildim neyse ki...sabah kahvaltıdan önce bir yeşil elma yiyip ılık su içiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum. bol bol meyva yemek en güzel çözüm lifli gıdalar tüketmek lazım...ayrıca hareket etmek de işe yarıyo her aksam yürüyüş yapmanı tavsiye ederim..ben yürüyüş yapmadıgım aksamlar da bacak egzersizi ya da vaktim olursa pilates yapıyorum...

Ne güzel ben 10 gündür dıaşrı bile çıkamıyorum tırnak batmasından amelyat oldum ( bu yüzden de iyice kötü oluyorum dikişlerimi aldırır aldırmaz bende inş. yürüyüşlere başlayacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…