- 4 Eylül 2019
- 69
- 29
- 38
- 31
- Konu Sahibi Korkusuzanneadayim
-
Yeterli gecikme yaşamışlsınız. Şu an belli oluır sizinKanda ve idrarda ne kadar sürede belli olur ki ?
Kimi 2 gün geçsin öyle belli olur diyor kimi kanda 10 gün sonra çıkar diyor ne yapsam bilemedim. Tek olmayan belirti göğüslerinin büyümesi ağrıması ve adet.gecikmesiydi onuda yaşadım 4 gündür adet geçikmesiyle birlikde göğüslerinde acıyorYeterli gecikme yaşamışlsınız. Şu an belli oluır sizin
Gebeliginiz ne kadar surede belli.oldu peki ne zman öğrendiniz?Hiç lekelenmem olmadı. Şükür. Olsa korkardım herhalde. Herkeste olmuyor sanırım.
Adetime 6 gün kala belirtiler yaşıyordum kan verdim 3 çıktı. Önceden hep 0.2 gibi rakamlar çıkardı. Şüphelendim ama teste göre yoktu tabi ama ben hissediyordum. Tam adet günümde olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı.Gebeliginiz ne kadar surede belli.oldu peki ne zman öğrendiniz?
Oğluma hamileyken yumrtlama günümde pembe leke geldi sonra adetim geçince de geldi , sonra üç ay kanamalı geçti .Adetim 4 gün gecikti kızlar fakat 2 hafta kadar hamilelik belirtilerini yaşıyorum ne kadar sürede leke gelir ve hangi renkde ne kadar gelir ? Lekesi gelmeden hamile kalanınız oldumu ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim ?
VAlla benm bu hamilelkte ilkindeki gibi yoğun akıntım da olmadı herşey normaldi. Hamile kaldığıma bile şaşırmıştım.Birde hamilelik için akıntı olması şartmı. Akıntı olmadan hamilelik olurmu bilen birisi varmı
Bana da böyle olmuştu . Gebelk belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyorBenımde adetım 2gun gectı sadece göğüs agrım var başka hiçbi belirti yok. Arada adet olcakmışım gıbı agrım oluyor. Beklıyorum böyle sanki her an adet gelcekmıs gbı :/
pembe leke yerleşme olabılır eger devamı gelmedıyse hastaneye gıdın eger gebelık varsa bu kanama sıkıntı olabılırKizlar pembe lekem geldi ama ayakta çok gezdim bugün fazla gelmiş belim ve kaSıklarım agriyor sizce ne.olabilir ya kafayı yicem
E lekelenme olmaması daha ii değil mi? Lekelenme olunca "bir sorun var mı" yı düşünmek gerekiyor bence. Bende hiç olmadı kanama vs.Adetim 4 gün gecikti kızlar fakat 2 hafta kadar hamilelik belirtilerini yaşıyorum ne kadar sürede leke gelir ve hangi renkde ne kadar gelir ? Lekesi gelmeden hamile kalanınız oldumu ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim ?
Canim benimde ilk gebeligim ve yumurtlama donemim bittikten 8 gun sonra wc de idrardan sonra 3 4 damla pembemsi akinti geldi adetim gecikmeden anlamistim zaten hamile oldugumu o gelen de yerlesme kanamasiymisAdetim 4 gün gecikti kızlar fakat 2 hafta kadar hamilelik belirtilerini yaşıyorum ne kadar sürede leke gelir ve hangi renkde ne kadar gelir ? Lekesi gelmeden hamile kalanınız oldumu ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?