Gebeliğe Hazırlık Gebelikde sigara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dunyamutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
800
575
53
Kızlar meraba, daha cok yeni hamilemiyim. Sigarayı bırakmak istiyorum ama olmuyor azaltmaya calısıyorum eskiye göre. Önerebiliceğinz bişey varmı? Bırakmak istiyorum

Paket almamakla baslayabilirsiniz sonra canınız sigara çektikçe sakız cigneeyin şeker atın ağzınıza yürüyüş yapın bol bol

Ben biranda bıraktım eşime söz verdim yemin ettim yanlışlıkla bı daha icmedim ilk 2hafta çok zorlandım şimdi midem bulanıyor

Eğer bebeğiniz sizin için önemliyse içmezsiniz tabi ki eşinizede söyleyın yanınızda içmesin anlayışlı olsun

Ya kaç aylıksınız? İlerleyen zamanlarda tiksinirmiyim bende acaba
Ben hamile değilim asko sadece sigarayı bırakma konusunda yazdım esin içiyorsa zor yaa benim eşim içmiyor ondan rahat bıraktım

Kızlar meraba, daha cok yeni hamilemiyim. Sigarayı bırakmak istiyorum ama olmuyor azaltmaya calısıyorum eskiye göre. Önerebiliceğinz bişey varmı? Bırakmak istiyorum
Aklınıza her sigara geldiğinde karnınizda taşıdığınız minicik canı düşünün..ona bunun nasıl zararlar verebilecegini dusunun inanın tiksineceksiniz..ben öyle yaptım ve 9 ay ağzıma koymadim

Aklınıza her sigara geldiğinde karnınizda taşıdığınız minicik canı düşünün..ona bunun nasıl zararlar verebilecegini dusunun inanın tiksineceksiniz..ben öyle yaptım ve 9 ay ağzıma koymadim
Geçtiğimiz aylarda alkol almıştım ve korunmuyorduk. Zaten yumurtlamaya denk gelmemiştir diye içtim. Mens tarihim geçti. Test almak için iki gün beklemek zorundaydım. Yemin ediyorum çektiğim vicdan azabı o kadar kötüydü ki. Ya hamileysem, ya bebeğe bir şey olduysa diye o iki gün geçmek bilmedi. Neyse ki hamile değildim. Çok fazla severim alkolü ama o günden sonra hiç içmedim. Belki böyle düşünürseniz bırakabilirsiniz. Allah korusun bebeğe bir şey olursa sigarayı bırakmak yaşayacağınız sıkıntıdan bin kat daha az zorlar sizi.

Doğru söylüyorsunuz, alkolle pek aram yok 2 aydır içmiyordum zaten. Sigarayı elimden geldiğince azaltmaya calısıyorum. 2 hafta sonra kalp atısları için gidicem. O güne kadar hedef koydum en fazla 5. O günde kapıdan cıktığımda Allahın izniyle birdaha ağzıma sürmüycem. Eşim içiyor o zorluyor beni. Onada gözümün önünde içirtmiycem.

İnşAllah birde mide bulantılarım başlar inşAllah tiksinirimde hiçç içmem. 5+3 şuanda

Eşiniz de bıraksın. Güzel bir vesile olur. Benim eşim de alkolü bıraktı. Birlikte bırakmak daha kolay olur

Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama mideniz bulanır umarım. Ben hamile olduğumu öğrenince sigara ağzıma süremedim. Tabi herkesin bağımlılık seviyesi bir değil. İnşallah tiksinirsiniz.

Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama mideniz bulanır umarım. Ben hamile olduğumu öğrenince sigara ağzıma süremedim. Tabi herkesin bağımlılık seviyesi bir değil. İnşallah tiksinirsiniz.
Daha çok küçüğüz 5+3 keseyi bugün gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşAllah Bugün biraz daha azimliyim sigaraya karsı gün gectikce bırakıcama inanıyorum

Kalp atışları dan sonra agizina koymak istemeceksiniz inşallah..yanlız eşiniz gözünüzün önünde içiyorsa oda olmaz benim eşim başka odaya geçiyordu yada balkona ..icirtmeyin eşinize de aynen ..hayırlısı olsun sağlıkla doğsun insallah

İnşAllah inanın zorluyorum kendimi 1 paket rahat içiyordum önceden bugün 8 felan içmişimdir. Devamlı bişeyler yiyorum içmeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…