- 5 Ekim 2020
- 14.598
- 39.936
- 548
- 36
- Konu Sahibi Dunyamutlu
-
Umarımama sanırım benim amh değerimde sorun var. Bu ay tekrar doktora gideceğim. Ne yazık ki bir yıl dolmadan ilgilenmiyorlar.
31 yaşındayım. Amh 5.03 çıktı. Doktora özellikle sordum pco var mı diye yok dedi ama burda okuduğum kadarıyla 4 ün üstü pco sayılıyormuş. Ama doktor o kadar ilgisizdi ki içime kurt düştü.Amh baktırdınız mı? Yaş kaç bir de. Acaba vaktniz var diye mi ilgilenmiyorlar? Değerde sorun varsa ilgilenilmesi lazım. Ben çocuk düşünmüyorken bile takibini yapardık kadın doğumcumla. Yaşım 33 de şu an.
31 yaşındayım. Amh 5.03 çıktı. Doktora özellikle sordum pco var mı diye yok dedi ama burda okuduğum kadarıyla 4 ün üstü pco sayılıyormuş. Ama doktor o kadar ilgisizdi ki içime kurt düştü.
Bırakmek için gerekli olan şey irade ve istemek.Evet bende öyle düşünüyorum, Allahın izniyle bırakırsam birdaha baslamam, dua edin kimin duası kabul olucağı belli olmazmış
Umarım bırakırızzBen de aynı durumdayım iyi denk geldi bu soru. Oruç vesile oldu oruçtan beri içmiyorum hamile olduğumu da öğrenince tuzu biberi oldu. Bugün öyle merak ettim denedim ama 15 günde tiksinmisim pek bi tat alamadım . Umarım tamamen bırakırım bu vesile ilesen de içme bebeği düşünerek
Çok lanet bişey bu sigara, umarım sende bende bırakırızBen hamile olduğumu sürpriz bir şekilde öğrendim.ilk hamileliğimde.dusuk tehlikesiyle gitmiştim acile.
Duyduğumda bir sigara içtim.ben bı daha sigara içemem dedim.
Sonra 9 ay boyunca toplasak 5 -10 sigara belki içtim.cok kötü olduğum,sinirli zamanlarda falan.
Sonra doğum yaptım emzirdim oyle böyle derken herkes yanımda sigara içiyor bende bı tane içeyim dedim demez olaydım.
14 sene oldu hala içiyorum.tekrar bebek istiyorum inşallah o zaman yine bırakacağım.
Ben bir araştırayım bu takviyeleriÖyle miymiş benim bildiğim 6 üzeri kötü ama tecrübe etmedim kendim tabi buradakiler söylüyorsa biliyorlar genelde.
d vitamini b12 demir yüksek olsun dikkat edin.
Bir de yine burada öğrendiğim eşinizle beraber omepa q10 kullanın. Biz kullanıyorduk korunmayı bıraktığımızda antioksidan + omega 3. Bağışıklık için kullanıyorduk. Ama üreme sistemlerinde etkili imiş.
Yazdığın yorumlara dikkat et karsında yeni hamile duyguları cooook karısık oto boka ağlayan bir kadın var, ben bilmiyormuyum bırakmayı yada düşünmüyormuyum karnımdaki cocuğu? Doğru dürüst yorum yapıcaksanız yapın yapmıycaksınızda yazmayın. Hamile kalmadan hep kaldığımda bırakırım derdim öyle olmuyormus, uğrasıyorum ama strese girmek en kötüsü. Doktor bırakamıyosan azalt dedi. Lütfen dikkatli şeyler yazalım!!Sigarayi birakmadan ne diye cocuk yaparsiniz bilmemki. Masum dogmamis bebegin gunahina giriyorsunuz yazik degil mi o bebegin organlarina
dogrulari yazinca neden sinirleniyorsunuz? Cocugunuzu dusunmuyorsunuz demedim, genel konustum zaten. Elbette kimse cocuguna zarar vermek istemez ancak once kotu aliskanliklarimizdan kurtulup sonra cocuk dusunmeliyiz. Cunku sigaranin etkileri en az 6 ay suruyor. Bu benim kendi gorusum katilmak zorunda degilsiniz, sizi uzmek icin de soylemiyorum ama bilincli olunmali. Ben de sigara iciyordum cocuk karari verdigimde biraktim ondan sonra hamile kaldimYazdığın yorumlara dikkat et karsında yeni hamile duyguları cooook karısık oto boka ağlayan bir kadın var, ben bilmiyormuyum bırakmayı yada düşünmüyormuyum karnımdaki cocuğu? Doğru dürüst yorum yapıcaksanız yapın yapmıycaksınızda yazmayın. Hamile kalmadan hep kaldığımda bırakırım derdim öyle olmuyormus, uğrasıyorum ama strese girmek en kötüsü. Doktor bırakamıyosan azalt dedi. Lütfen dikkatli şeyler yazalım!!
Belkide bu kadar cabuk olabiliceğini düşünmemişizdir ? Neyse fikirleriniz sizin olsun sağolun.dogrulari yazinca neden sinirleniyorsunuz? Cocugunuzu dusunmuyorsunuz demedim, genel konustum zaten. Elbette kimse cocuguna zarar vermek istemez ancak once kotu aliskanliklarimizdan kurtulup sonra cocuk dusunmeliyiz. Cunku sigaranin etkileri en az 6 ay suruyor. Bu benim kendi gorusum katilmak zorunda degilsiniz, sizi uzmek icin de soylemiyorum ama bilincli olunmali. Ben de sigara iciyordum cocuk karari verdigimde biraktim ondan sonra hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?