Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah gözünüz aydınn çok sevindimKızlaar 3 yılın sonunda çift çizgiyi gördüm inanamıyorum 2 aşılama 1 yarım kalan aşılama sonrası kendiliğinden dua edin nolur kan değerim de iyi çıksın
Eki Görüntüle 3624474
Kızlaar 3 yılın sonunda çift çizgiyi gördüm inanamıyorum 2 aşılama 1 yarım kalan aşılama sonrası kendiliğinden dua edin nolur kan değerim de iyi çıksın
Eki Görüntüle 3624474
Maşallah kuzumKızlaar 3 yılın sonunda çift çizgiyi gördüm inanamıyorum 2 aşılama 1 yarım kalan aşılama sonrası kendiliğinden dua edin nolur kan değerim de iyi çıksın
Eki Görüntüle 3624474
Amin çok teşekkür ederimRabbim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun
Amin çok teşekkür ederimİnşallah herşey gönlünce olur canımm, hayırlı olsun![]()
Maşallah çok şükür :)) darısı tüm isteyenlereKızlaar 3 yılın sonunda çift çizgiyi gördüm inanamıyorum 2 aşılama 1 yarım kalan aşılama sonrası kendiliğinden dua edin nolur kan değerim de iyi çıksın
Eki Görüntüle 3624474
Kan vermeden sevinmeyin bu testler yalanci pozitif çıkarıyor eski postuma bakarsaniz görürsünüz benimki nasıl pozitif oldugunu ve sonu husran bide kaset testle deneyin ondada çıkarsa var demektirKızlaar 3 yılın sonunda çift çizgiyi gördüm inanamıyorum 2 aşılama 1 yarım kalan aşılama sonrası kendiliğinden dua edin nolur kan değerim de iyi çıksın
Eki Görüntüle 3624474
Teşekkür ederimmmHayırlı olsun kaç gün geçikti baya koyu görüniyor inşallah güzel sonuç alırsınız![]()
Kaset test de yaptım o da çok net çıktı inşallah kanda da çıkarKan vermeden sevinmeyin bu testler yalanci pozitif çıkarıyor eski postuma bakarsaniz görürsünüz benimki nasıl pozitif oldugunu ve sonu husran bide kaset testle deneyin ondada çıkarsa var demektir
Maşallah canim inşallah kandada çıkarKaset test de yaptım o da çok net çıktı inşallah kanda da çıkar
İnşallah Allah razı olsunKoyu çıktıysa kan değeriniz yüksektir inşallah sağlıklı şekilde ilerler bebeğinize kavuşursunuz