Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bunlar hurafe tabi olduğunu iddia eden de var ama bilimsel bir dayanağı kesinlikle yok. Ben dokunuyorum açıkcası umarım olmazKızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr
Diğerlerini duymadım ama ciğere dokunmayın diyorlar, hurafe de olsa ben uyuyorum şahsenKızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr
Sadece ciğer diye duydum ben ama hurafedir diye önemsemedimKızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr
Ne kadar kaldı doğumunuzaYani bunlar hurafe tabi olduğunu iddia eden de var ama bilimsel bir dayanağı kesinlikle yok. Ben dokunuyorum açıkcası umarım olmaz![]()
Hepsine dokundum şükür hicbirsey yokKızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr
Bişe sormak istiyorum adetim 4 gün gecikti en son kan test verdim negatif çıktı ama erken gebelikte çift çıktı silik yani belirtilerim sadece kasıklarımda hafif ağrı baskı var gibi iğne batar gibi ağrı oluyo egilince ağrıyo suan beklemedeyim nolcak bilmiyorum bi düşük yapmıştımHepsine dokundum şükür hicbirsey yokkorkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki
![]()
3 ayNe kadar kaldı doğumunuza
Sadece ciğer diye duydum ben ama hurafedir diye önemsemedim
Normalde de et doğrayan biri pek değilim sadece tavuk ellerim
Omu da elledim hamileyken
Ciğer bilmiyorum![]()
Hepsine dokundum şükür hicbirsey yokkorkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki
Hamileliğinizds ciğeri si
Hamileliğinizde siz kendiniz ciğer falan doğrayıp yediniz hiç bir şey olmadı diymiHepsine dokundum şükür hicbirsey yokkorkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki
![]()
Ohh hemde nasıl güzel bı arnavut ciğeri yaptım mis gibiHamileliğinizde siz kendiniz ciğer falan doğrayıp yediniz hiç bir şey olmadı diymi