Gebelikkkkkk

zardacal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
41
5
1
19
Kızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr

Kızlar merhaba bir sorum olucaktı hamilelikte ciğere tavuğa kıymaya sucuğa dokunmak lekeye sebep oluyor mu olmuyor mu bilgisi olan arkadaşlarrrr
Yani bunlar hurafe tabi olduğunu iddia eden de var ama bilimsel bir dayanağı kesinlikle yok. Ben dokunuyorum açıkcası umarım olmaz 😂

Diğerlerini duymadım ama ciğere dokunmayın diyorlar, hurafe de olsa ben uyuyorum şahsen 😂

Sadece ciğer diye duydum ben ama hurafedir diye önemsemedim
Normalde de et doğrayan biri pek değilim sadece tavuk ellerim
Omu da elledim hamileyken
Ciğer bilmiyorum 😅

Hepsine dokundum şükür hicbirsey yok 😊 korkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki 😂

Hepsine dokundum şükür hicbirsey yok 😊 korkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki 😂
Bişe sormak istiyorum adetim 4 gün gecikti en son kan test verdim negatif çıktı ama erken gebelikte çift çıktı silik yani belirtilerim sadece kasıklarımda hafif ağrı baskı var gibi iğne batar gibi ağrı oluyo egilince ağrıyo suan beklemedeyim nolcak bilmiyorum bi düşük yapmıştım 😶 sizin belirtiniz benzermi

Sadece ciğer diye duydum ben ama hurafedir diye önemsemedim
Normalde de et doğrayan biri pek değilim sadece tavuk ellerim
Omu da elledim hamileyken
Ciğer bilmiyorum 😅

Hepsine dokundum şükür hicbirsey yok 😊 korkma öyle dokununca birşey olsa ohooo hepimiz lekeden gorunmezdik, her hamilenin işini birileri görmüyor ki 😂Hamileliğinizds ciğeri si

Hamileliğinizde siz kendiniz ciğer falan doğrayıp yediniz hiç bir şey olmadı diymi

Back
X