Gebelikmi bilmiyorum

Berfinyldz33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
121
16
13
21
Hanımlar 2 mayısta kan vermiştim ve referans aralığı 7,7 çıkmış qma değer hala 0.6 önceden kan verdiğimde referans araligi 0.5 cikardi adetim 7 gün geçti yaklaşık 1.5 hafta önce ara ara kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü ve iki gündür mide bulantim var

Eklentiler

• Screenshot_20250502-180857_e-Nabz.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
Negatif oluyor

Cok erken kan vermıssın ondan belkı yukselme olmamıstır mıde bulantısını da ona baglama cunku gebelıkde erken haftalarda hıc belirti olmuyor ama sen bı kac gun sonra tekrarla inşallah hamilesindir

Cok erken kan vermıssın ondan belkı yukselme olmamıstır mıde bulantısını da ona baglama cunku gebelıkde erken haftalarda hıc belirti olmuyor ama sen bı kac gun sonra tekrarla inşallah hamilesindir
Adetim 29 Nisan normalde ve gecikmem var kahverengi lekelenmem de oldu midem zaten bulanıyor 2 3 gündür sizce pozitif mi

2 aylık hamileyim belirtiler yeni baslıyo sıze öyle söyliyim daha yeni ve hiç bi belirti göremezsiniz gecıkme varsa belki gebelikde vardır en güzeli testi tekrarlaman adet agrısı ve gebelik belirtileri aynı oluyo bence haftaya kan ver inşallah güzel sonuc alırsın

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…