• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte akıntı

esra3344

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
18
Arkadaşlar 8 haftalığım ilk günden beri akıntımı fazla hissediyorum doktora sordum fitil verdi almadım zarar verir mi bebeğe daha önce gebeyken kullanan var mı

ben progestan fitil kullanmıştım aynı şey değil muhtemelen ama olası bi enfeksiyon ya da mantar varsa belki daha çok zararı olacak doktor onu bilerek vermiştir hekiminize güvenmelisiniz bence

ben progestan fitil kullanmıştım aynı şey değil muhtemelen ama olası bi enfeksiyon ya da mantar varsa belki daha çok zararı olacak doktor onu bilerek vermiştir hekiminize güvenmelisiniz bence
Haklısınız teşekkür ederim doktor ile mesajlaştık o şekilde yazdı bende idrar kültür testi yapsa daha iyi olurdu diye düşündüm en azından enfeksiyon mu mantar mı belli olurdu perşembe oturduğum yerdeki devlet hastanesine gidicem birde oraya sorayım

Arkadaşlar 8 haftalığım ilk günden beri akıntımı fazla hissediyorum doktora sordum fitil verdi almadım zarar verir mi bebeğe daha önce gebeyken kullanan var mı
Akıntım var diyorsunuz e doktor fitil vermiş almadım diyorsunuz. Ne kadar riskli bir durum farkında mısınız? İlk gebeliğiniz mi? Ve akıntınız beyaz yada şeffafımsı mı koku varmı? Yani enfeksiyon olabilir gebelikte çok sık olur enfeksiyon ve çok tehlikelidir

A
Akıntım var diyorsunuz e doktor fitil vermiş almadım diyorsunuz. Ne kadar riskli bir durum farkında mısınız? İlk gebeliğiniz mi? Ve akıntınız beyaz yada şeffafımsı mı koku varmı? Yani enfeksiyon olabilir gebelikte çok sık olur enfeksiyon ve çok tehlikelidir
ama doktor muayene etmedi sadece mesaj attım kendisine yanma yok ama akıntım var rahatsız oluyorum bir de perinatoloji uzmanı ilk gebeliğim ölü doğumlar sonuçlandı

A

ama doktor muayene etmedi sadece mesaj attım kendisine yanma yok ama akıntım var rahatsız oluyorum bir de perinatoloji uzmanı ilk gebeliğim ölü doğumlar sonuçlandı
muayene olun birde enfeksiyon olabilir

muayene olun birde enfeksiyon olabilir
Evet işte muayene etmeden direkt fitil yazdı günde bir tane kullan vajinadan dedi. Ya enfeksiyon yoksa normalse zarar verirse boşuna kullanmak istemiyorum Allah korusun enfeksiyon çıkarsa her türlü kullanacam perşembe günü en iyisi muayene gideyim sizce geç olur mu şuan normal beyaz süt kesiği gibi afedersiniz ama bazen şeffaf yeşilimsi oluyor

A

Ben doktor değilim kimsenin işine burnumu sokmak haddime değil. Bende ilk bebeğimi 5 aylıkken kaybettim. Enfeksiyon vardı çok sıkıntı çektim, rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu üzerine birde myomlarım varmış… o kadar çok hastane doktorla haşır neşir oldum ki. Mesaj atmak yerine gidip bir an önce muayene olun, her akıntı tehlikeli olacak diye birşey yok ama siz tedbirinizi alın sonra ah vah demeyin. Ben çok dedim… fitil çok kullandım şuan bende hamileyim perinatoloji takipliyim, progestanı sabah akşam fitil olarak kullanıyorum verilen ilaçlardan korkmayın

Evet işte muayene etmeden direkt fitil yazdı günde bir tane kullan vajinadan dedi. Ya enfeksiyon yoksa normalse zarar verirse boşuna kullanmak istemiyorum Allah korusun enfeksiyon çıkarsa her türlü kullanacam perşembe günü en iyisi muayene gideyim sizce geç olur mu şuan normal beyaz süt kesiği gibi afedersiniz ama bazen şeffaf yeşilimsi oluyor
bahsettiginiz akinti enfeksiyon belirtisi fitil zararli degil zararli olsa zaten yazmaz bnde 3 ay kullandim bi zarari yok yani sen yinede emin olmak istiyorsan en yakin zamanda muayene ol

Back
X