• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte alınması gerekenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nedir bu etraftan çektiğimiz...
Benim kv tam tersi.. Bize alacak hiç birşey bırakmıyor birşey alırken sormuyor siz aldınız mı ne renk olsun falan hiç yok sağolsun... birşey dediğimiz zaman heves ettiğini söylüyor .. ilk torunuymuş falan filan.. sanki bizim 8. Çocuğumuz..
Eşim bırak o alsın,sende ne istiyorsan onu al dese de aynı şeyden neden fazla alınsın ki diye kendimi kısıtlıyorum sürekli ..
Neden huzur vermiyor bu etraftakiler..
Böyle özel bir dönemi bile zehir ediyorlar insana..
Bizim kaynanada ilk torunu ama hiç heves yok ne alır ne aldırır sözde cok hevesli cok sever herşeyi alır ama icraat yok

İnşallah canım yenimi evlisin nerden
Yok tatlım 10 yıllık evliyim 3 cocugum var 3 gündede düzgün bişey alamadı. M pek istediklerimi alamadim bendede senin gibi ne gerek var diye diye şimdi ne deseler takmıyorum hele hamile kalayim herşey alicam izmirdeyim tatlım sen

Yok tatlım 10 yıllık evliyim 3 cocugum var 3 gündede düzgün bişey alamadı. M pek istediklerimi alamadim bendede senin gibi ne gerek var diye diye şimdi ne deseler takmıyorum hele hamile kalayim herşey alicam izmirdeyim tatlım sen
İnşallah canım aynen kimseyi umursama ne isitiyorsan onu al bende aydındayım 10 aylık evliyim 6 aylıkta hamile

Valla benim derdim alması değil aslında biseyler alırken yaparken planlarken bizi yok sayması.. Yoksa içinden ne geliyorsa alsın hepimizin ilk heyecanı sonuçta ..
Bi nevi bizimkiside oyle canım herşeyi planlar kendisi sanki kendi doğurucakmış gibi ama icraatte göstermez yani bizi yönetir cocuk gibi..bekarlığın sultanlık olduğunu şimdi anlıyorum dertsiz başıma dert açtım

Bi nevi bizimkiside oyle canım herşeyi planlar kendisi sanki kendi doğurucakmış gibi ama icraatte göstermez yani bizi yönetir cocuk gibi..bekarlığın sultanlık olduğunu şimdi anlıyorum dertsiz başıma dert açtım

Ahh ahh sorma.. benim kv daha ilkini dogurmadan ikinciyi planliyor benim adima.. ben almışım boyumun ölçüsünü... gelin alınca ne aldıklarını sanıyorlarsa ...

Ahh ahh sorma.. benim kv daha ilkini dogurmadan ikinciyi planliyor benim adima.. ben almışım boyumun ölçüsünü... gelin alınca ne aldıklarını sanıyorlarsa ...
Eltimin bi lafı vardı bizi inek zannediyolar buza veren onlar torun istiyor diye bizde yapıcaz bende boyumun ölçüsünü aldım eşimin ilgisizliği cabası arkadaş gibiyiz evde hamilelikten dolayı korkuyorum diyo ne kadar doğru bilmiyorum dr sorun yok desede.. herşey cok boş geliyo ne çıkarız eşimle ne beni mutlu etmek icin bişey yapar cok yoruldum

Eltimin bi lafı vardı bizi inek zannediyolar buza veren onlar torun istiyor diye bizde yapıcaz bende boyumun ölçüsünü aldım eşimin ilgisizliği cabası arkadaş gibiyiz evde hamilelikten dolayı korkuyorum diyo ne kadar doğru bilmiyorum dr sorun yok desede.. herşey cok boş geliyo ne çıkarız eşimle ne beni mutlu etmek icin bişey yapar cok yoruldum

O korkulari icine salanlarda kv kişileri zaten.. aman dokunma bebeğe bişey olur diye diye aynı yatakta yatmaz olduk
. Ki ben çalışıyorum mesela.. her izin günümüzde bir bahane bulup mutlaka çağırır oğlunu.. birlikte bir fincan kahve içemez olduk..

Tabiki eşte biter ama benim eşim fazla düşüncesiz aileye tapan haklı olsamda ailesini kırmamak iicn savunmaz geçenlerde dedimki sana biraz yazlık alalım bana ne dese iyi birazda senin parandan al demesinmi ailemin evinde akılsız başım çalıştığımı birikim yaptım birde vefat eden babamdan kaldı biraz bana diyoki sen al sen yap diyorum ya sen niye sürekli boyle diosun sen çakısıosun kim icin çalısıosun neden o paradan alalım ki benimde aklımda ev alalım işte akılsız aike olarak birtek annesini goruyo demiyoki bende üzerine katim bişeyler sahibi olalım yemin ediyorum dogru düzgün alışveriş ne yapılıyo ne harcamamız oluyo faturalar bile kapandıktan sonra açılıyo oyle dusuncesiz
Ozaman sende kendini cocugunu dusun madem oyle sende anneci ol benim herseyim annem de anneni savun anneni konus hp ikinci plana at baklm ne hissetck iste varini yogunu aileni birak evlen anneci olsun zaten o annen sen emanetinin gonlunu bir host et bakalim

Ben gercekten anlayamıyorum... kimsr zaten onlara annenizden vazgeçin demiyor ama bunun bir dengesi olması lazım.. bizi yok saymak için mi evleniyorlar yoksa annelerinin kıymeti evlendikten sonra mı akıllarına geliyor.. Evlenmeyip otursalarmış annelerinin dizlerinin dibinde... Bizler de sahipsiz değiliz bizim de annelerimiz var sonuçta... Sonra gelin kaynana neden anlaşamıyor deniyor..

Öyle bir
Ozaman sende kendini cocugunu dusun madem oyle sende anneci ol benim herseyim annem de anneni savun anneni konus hp ikinci plana at baklm ne hissetck iste varini yogunu aileni birak evlen anneci olsun zaten o annen sen emanetinin gonlunu bir host et bakalim
ya varya oyle bunalımdayım dün kayınvalidem geldi ailem yurtdışından geldi sohbet edelim falan diye kv gelmeden once eşime dedimki ailemin yanında bebek arabasını alsak iyi olur 1 bucuk ay kaldı doguma bana dediki ne acelesi var bebek doğsun 6 aylık olsun oyle alınır ailem dediki ne 6 aylığı olması cocugu sürekli kollarındamı taşicak yani birtek kv değil demekki benim eşimdede iş yok paraları yokmuş araba aldılar 2 hafta once durumları kotuymuş ki inanmıyorum sonra geçen saatlerde benim hamarat olmayışımı kayınvalidem şakayla vurdu annemle babamda dedilerki nasıl olur bizim evdeyken hep yapardı cokta lezzetli olurdu eşim yemeklerimi begenmediğini soyledi kv demde dışardan yiyolar diye laf vuruyo dicem senin oglun alışverşmi yaptırıyor eve senden para alamıyor yapamıyoruz denilmio yani rezil oldun :(( ailemin kıymetini anladım cok bunaldım evlilikten :( hiçbirinde heves yok hiçbirşey almadılar sağolsun annem hep almış kıyafet almış bebek için hiçmi denilmez grl eksiklerini alalım cocuk demek masraf demek ailem bile gördü gercek yüzlerini diyorlar nasıl bi aileye düştün sen biz bebek arabasını alırız isteme şunlardan diye :((

Ben gercekten anlayamıyorum... kimsr zaten onlara annenizden vazgeçin demiyor ama bunun bir dengesi olması lazım.. bizi yok saymak için mi evleniyorlar yoksa annelerinin kıymeti evlendikten sonra mı akıllarına geliyor.. Evlenmeyip otursalarmış annelerinin dizlerinin dibinde... Bizler de sahipsiz değiliz bizim de annelerimiz var sonuçta... Sonra gelin kaynana neden anlaşamıyor deniyor..
Gerçekten öyle bizimkinin sevgisini anlayamıyorum cok farklı tapıyor resmen dün anneli oğullu beni ailem yurt dışından gelmiş rezil ettiler guzel yemek yapmıyor diye gülerek içimden diyordumki allahım yer yarılsa içine girsem öyle utandım :(( ki ailemde dedi biz cok begeniyorduk siz bence bahane arıyosunuz sonra dediki annem seninde kızın var evlendiği tarafta boyle bahaneler bulur bugunde kahvaltıdalardı bizde hepberaber kendi annem bana yardım ediyo diyo gel gelin yapar kahve içelim annemde dedi yükü ağır gelio yardım edicem kayınvalidem diyorki bizde doğurduk anladım galiba beni sevmiyorlar eşimde oyle ben anneni asla at demiyorum ama eşinede saygı duy beni eş gibi görmüyo varı yoğu annesi kardeşleri cok bunaldım :((

Yaşadığım ülkeyi bıraktım ailemi onun icin değdimi ? Kesinlikle hayır işte boyle yazarak bir nebze içimi dökmeye çalışıyorum kimsem yok burda eşim zaten yok ona güvenerek neleri bırakmışım artık yavaş yavaş içimdeki sevgiside azalıyo ki cok severek evlendim cocugumuz için istediğim bebek arabası allah aşkına gereksizmi dogduğu ay içinde istanbulda konsolosluğa gitmemiz lazım konsolosluk işleri aşıları olucak yeri geldi çıkmak durumunda kalıcam ben hep bebeği kucagımdamı taşicam kış günü 6 aylık olduktan sonra alırız diyor yani bebek doğucak 6 aylık olucak sonra varmı boyle bir zihniyet 1 bucuk ay kalmış doğuma hiçmi insan demez git eksiklerini al vallahi demiyor ne eşim ne kayınvalidem cok zoruma gidiyo :((

O korkulari icine salanlarda kv kişileri zaten.. aman dokunma bebeğe bişey olur diye diye aynı yatakta yatmaz olduk
. Ki ben çalışıyorum mesela.. her izin günümüzde bir bahane bulup mutlaka çağırır oğlunu.. birlikte bir fincan kahve içemez olduk..
Canım eşlerimizde biraz suç bizi hor görüyorlar anneciliğinde bi sınırı var artık evlenmişsin olgunlaş be adam sev yine anneni kimse sevme demiyor ama artık evli olduğunu bil benimki kadar değildir eşiniz emin olun :))

Back
X