Gebelikte ani korku

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
198
Kizlar iyi geceler..
Sorum baslikta da anlasılacağı gibi gebelikte ani korku vs yaşıyor musunuz, yaşadınız mı?
Ara ara oluyor bana çok şükür muaynede bebeği iyi görünce rahatlıyorum ama sonrasında tekrarlayinca böyle içime şüphe düşüyor.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Amin.
Herseyin hayırlısı.

Olmazmı tatlım her anın korkuyla geçiyo hoşgeldin anne ,benim ikinci gebeliğim hala aynı korkuları yaşıyorum Rabbim kuzularımızı korusun kollasın gözetin

Ilk gebeligimde düşük yaptığım için sürekli olarak bi korku var içimde yine de kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Bu gebeligimde de acaba düşük yapar mıyım korkusu vardı ilk zamanlar şimdi de erken doğum yapar mıyım tedirginliği başladı hayırlısıyla Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize de

Ben de ara ara kendimi hamile degilmisim gibi hissediyordum, tabi bebegimin hareketlerini hissedene kadar. Doktoruma gittim hamile degilim gibi geliyir dedim guldu adam hakli olarak :) vucudun alisti ona simdi hareketlerini hissetmiyorsun hissedince daha rahat olursun dedi. Sen de sakin ol, korktugun zaman dua et. Insallah sag salim alirsin bebegini kucagina

Sağ olun kızlar. Mesajlarınız iyi geldi. Anladığım kadarıyla normal bu durumlar ve hepimiz az çok yaşıyoruz.
Anne yüreği işte :) hep bi evham aman o iyi olsun düşüncesi.
Hepimiz ve bebislerimiz iyi olalım...

Merhabalar ben bi kac gun once idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim .p.tesi insallah doktora gidicem.ama bugun adet sancissina benzer agrilarim 9ldu hala da ara ara oluyo ..oyle dayanilmaz agrilar degil ama hamile oldugumu bilmemden kaynakli asiri korkuyorum..bu normal bisey mi yasayan var mi..konuyu acan arkadas gibi benim kotu sonuclanan hamileliklerim oldu bu daha ilk olucak kismet olursa..o yuzden cok korku icindeyim..hatta hamilelik surecince pisikiyatrik destek almayi bile dusunuyorum

Bir an kendimi gördüm sizde :) ben de önceden düşükler yaptım şimdi 24 haftayı doldurduk çok şükür sürekli erken doğum korkum var. Rüyalarıma da yansıyor bu durum.

Bebek yerleşirken adet sancısı gibi oluyor. 10 haftadan sonra geçiyor bu sefer de rahim büyüdüğü için adet sancısından farklı ağrılar oluyor. 20 haftadan sonra bu ağrılara bir de kalça ağrısı, bacak ağrısı ve arada giren kasık ağrısı da ekleniyor. Benim doktorum ağrılara alış demişti :) kanama ve sizi durduramayacak kadar sancı olursa mutlaka doktora gidin. Hayırlı hamilelikler dilerim :)

Bir an kendimi gördüm sizde :) ben de önceden düşükler yaptım şimdi 24 haftayı doldurduk çok şükür sürekli erken doğum korkum var. Rüyalarıma da yansıyor bu durum.
Düşük de yapınca insan biraz daha tedirgin oluyor inşallah zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde doğarlar canım

çok tesekkur ederim gercektwn bu korkularla basetmek cok zor..insallah isteyen ve hamile olan herkes saglikli bisekilde bebeklerini kucaklarina alirlar...

Ben de hamileligimi öğrendiğimden beri hep bi düşünce korku içindeyim ya kese yoksa ya kalbi atmazsa ya ilerdekalbi durursa kafamda hep deli sorular yani yalnız değilsin

çok tesekkur ederim gercektwn bu korkularla basetmek cok zor..insallah isteyen ve hamile olan herkes saglikli bisekilde bebeklerini kucaklarina alirlar...
Hamilelikte rahatlık pek olmuyor canım. Dediğim gibi Allah korusun kanama, durdurmayan ağrı olmadığı sürece sıkıntı yapma keyfine bak. Bol bol sol tarafına uzan dinlen.

Ben de hamileligimi öğrendiğimden beri hep bi düşünce korku içindeyim ya kese yoksa ya kalbi atmazsa ya ilerdekalbi durursa kafamda hep deli sorular yani yalnız değilsin
senin nickinin ikinciside ben alıyım bari aynı durumdayız hamileliğin başından beri yok beta iki katına cıkacak mı kese göründü mü kalp atışı varmı ..her tuvalete gitmemde korkuyla iç çamaşırna bakmam acaba kanamam varmı diye diye kendimi yıprattım. içimde hep süphe herseyi kafaya takıyom ilerde sekerim çıkarmı tansiyonum çıkarmı geceleri bide rüyalarımda hep kanamam oluyo öyle kabuslar görüyorum valla depresyondamıyım neyim anlamadım bak yazınca benim durumum daha kötüymüş görün arkadaşlar pimpirikli nasıl olunurmuş .NE OLUR BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.herkes sağsalim bebeişlerini kucagına alır inşallah allahım kımseyı korktuguna uğratmasın isteyen herkese nasip etsin.

Canim depresyonda değilsin bence çok araştırdigimiz icin okuduklarimizdanda etkileniyoruz çok bilgi çok endişe getiriyor bütün bebek bekleyen anneler için dua ediyorum allah hepimize yardım etsin sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalim

Kızlar hepimiz aynıyiz sanırım. Gebeliğimi ogrendigimden beri kanama,lekelenme,bebek gorulcek mi,kalp atisini duycak miyiz,bebek iyi mi. Su gibi akıntı oldu bugün yine korktum acaba bu neden su gibi geldi. Bikaç gündür dislerimi fircalarken balgam geliyor kanlı. Nete baktım verem de olabilir diyo enfeksiyon da diyo. İnşallah enfeksiyondur. Artık nete bakmiycam. Randevu aldım kkb ye bi kontrol olayım.
Annem hep derdi ana olunca anlarsın herseyi diye.Ana oldum anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…