Olmazmı tatlım her anın korkuyla geçiyo hoşgeldin anne ,benim ikinci gebeliğim hala aynı korkuları yaşıyorum Rabbim kuzularımızı korusun kollasın gözetinKizlar iyi geceler..
Sorum baslikta da anlasılacağı gibi gebelikte ani korku vs yaşıyor musunuz, yaşadınız mı?
Ara ara oluyor bana çok şükür muaynede bebeği iyi görünce rahatlıyorum ama sonrasında tekrarlayinca böyle içime şüphe düşüyor.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Amin.
Herseyin hayırlısı.
Ilk gebeligimde düşük yaptığım için sürekli olarak bi korku var içimde yine de kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Bu gebeligimde de acaba düşük yapar mıyım korkusu vardı ilk zamanlar şimdi de erken doğum yapar mıyım tedirginliği başladı hayırlısıyla Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize deKizlar iyi geceler..
Sorum baslikta da anlasılacağı gibi gebelikte ani korku vs yaşıyor musunuz, yaşadınız mı?
Ara ara oluyor bana çok şükür muaynede bebeği iyi görünce rahatlıyorum ama sonrasında tekrarlayinca böyle içime şüphe düşüyor.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Amin.
Herseyin hayırlısı.
Bir an kendimi gördüm sizde :) ben de önceden düşükler yaptım şimdi 24 haftayı doldurduk çok şükür sürekli erken doğum korkum var. Rüyalarıma da yansıyor bu durum.Ilk gebeligimde düşük yaptığım için sürekli olarak bi korku var içimde yine de kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Bu gebeligimde de acaba düşük yapar mıyım korkusu vardı ilk zamanlar şimdi de erken doğum yapar mıyım tedirginliği başladı hayırlısıyla Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize de
Bebek yerleşirken adet sancısı gibi oluyor. 10 haftadan sonra geçiyor bu sefer de rahim büyüdüğü için adet sancısından farklı ağrılar oluyor. 20 haftadan sonra bu ağrılara bir de kalça ağrısı, bacak ağrısı ve arada giren kasık ağrısı da ekleniyor. Benim doktorum ağrılara alış demişti :) kanama ve sizi durduramayacak kadar sancı olursa mutlaka doktora gidin. Hayırlı hamilelikler dilerim :)Merhabalar ben bi kac gun once idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim .p.tesi insallah doktora gidicem.ama bugun adet sancissina benzer agrilarim 9ldu hala da ara ara oluyo ..oyle dayanilmaz agrilar degil ama hamile oldugumu bilmemden kaynakli asiri korkuyorum..bu normal bisey mi yasayan var mi..konuyu acan arkadas gibi benim kotu sonuclanan hamileliklerim oldu bu daha ilk olucak kismet olursa..o yuzden cok korku icindeyim..hatta hamilelik surecince pisikiyatrik destek almayi bile dusunuyorum
Düşük de yapınca insan biraz daha tedirgin oluyorBir an kendimi gördüm sizde :) ben de önceden düşükler yaptım şimdi 24 haftayı doldurduk çok şükür sürekli erken doğum korkum var. Rüyalarıma da yansıyor bu durum.
çok tesekkur ederim gercektwn bu korkularla basetmek cok zor..insallah isteyen ve hamile olan herkes saglikli bisekilde bebeklerini kucaklarina alirlar...Bebek yerleşirken adet sancısı gibi oluyor. 10 haftadan sonra geçiyor bu sefer de rahim büyüdüğü için adet sancısından farklı ağrılar oluyor. 20 haftadan sonra bu ağrılara bir de kalça ağrısı, bacak ağrısı ve arada giren kasık ağrısı da ekleniyor. Benim doktorum ağrılara alış demişti :) kanama ve sizi durduramayacak kadar sancı olursa mutlaka doktora gidin. Hayırlı hamilelikler dilerim :)
Amin canım inşallah.Düşük de yapınca insan biraz daha tedirgin oluyorinşallah zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde doğarlar canım
Hamilelikte rahatlık pek olmuyor canım. Dediğim gibi Allah korusun kanama, durdurmayan ağrı olmadığı sürece sıkıntı yapma keyfine bak. Bol bol sol tarafına uzan dinlen.çok tesekkur ederim gercektwn bu korkularla basetmek cok zor..insallah isteyen ve hamile olan herkes saglikli bisekilde bebeklerini kucaklarina alirlar...
senin nickinin ikinciside ben alıyım bari aynı durumdayız hamileliğin başından beri yok beta iki katına cıkacak mı kese göründü mü kalp atışı varmı ..her tuvalete gitmemde korkuyla iç çamaşırna bakmam acaba kanamam varmı diye diye kendimi yıprattım. içimde hep süphe herseyi kafaya takıyom ilerde sekerim çıkarmı tansiyonum çıkarmı geceleri bide rüyalarımda hep kanamam oluyo öyle kabuslar görüyorum valla depresyondamıyım neyim anlamadım bak yazınca benim durumum daha kötüymüş görün arkadaşlar pimpirikli nasıl olunurmuş .NE OLUR BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.herkes sağsalim bebeişlerini kucagına alır inşallah allahım kımseyı korktuguna uğratmasın isteyen herkese nasip etsin.Ben de hamileligimi öğrendiğimden beri hep bi düşünce korku içindeyim ya kese yoksa ya kalbi atmazsa ya ilerdekalbi durursa kafamda hep deli sorular yani yalnız değilsin
Canim depresyonda değilsin bence çok araştırdigimiz icin okuduklarimizdanda etkileniyoruz çok bilgi çok endişe getiriyor bütün bebek bekleyen anneler için dua ediyorum allah hepimize yardım etsin sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalimsenin nickinin ikinciside ben alıyım bari aynı durumdayız hamileliğin başından beri yok beta iki katına cıkacak mı kese göründü mü kalp atışı varmı ..her tuvalete gitmemde korkuyla iç çamaşırna bakmam acaba kanamam varmı diye diye kendimi yıprattım. içimde hep süphe herseyi kafaya takıyom ilerde sekerim çıkarmı tansiyonum çıkarmı geceleri bide rüyalarımda hep kanamam oluyo öyle kabuslar görüyorum valla depresyondamıyım neyim anlamadım bak yazınca benim durumum daha kötüymüş görün arkadaşlar pimpirikli nasıl olunurmuş .NE OLUR BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.herkes sağsalim bebeişlerini kucagına alır inşallah allahım kımseyı korktuguna uğratmasın isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?