Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte antibiyotik kullanmis olanlar bakabilirmi?
:) dr oyle dedıyse oyledır halktan zıyade dr u onemsemek lazım. kadın dogum dr un kımse ona da danısabılırsın tabı ama o ılac evet guvenli . diş için kullanmıstım. bol su içmek lazım tabi.
Kuzum ben daha beterini kullandım bu haftalarda bilmiyordum hamile olduğumu evde klomen ve aguamentin vardı ikisini de iyi olana kadar içtim üstüne bu sürede düzenli grip hapı ile destekledim ve tatilde olunca adet geçiktiriciye kadar içmiştim doktor hiçbir şey olmamış dedi Allah koruyor rızkı olanı eğer birde doktor verdiyse için rahat olsun boşuna bu kadar sene okumuyorlar
Ben de antibiyotik kullandım 2 hafta falan oluyor bi zararı olmadı ama haftamız arasında baya fark var tabi. Yine de doktor kullan dediyse bi zararı olacağını düşünmüyorum en iyisi doktor bilir
Amoklavin 1000 mg olarak kullandim ama 19-20. Haftalarda. Ilk uc ay ilac onermedi doktorum. Ama annennin hastaligi bebeğin sağlığını riske atacak biseyse ilac masum kalir tabi, kadin dogum dokotrunuzw da muhakkak danisiin, Gecmis olsun,
Hemde kaç kutu hamile olduğumu bilmeden 2 kutu 1000 augumentin kullanmıştım dahası da var dikloron iğne röntgen MR sonrasında 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim bu doktorunun karar vereceği birşey doktorunuzu dinlemelisiniz son haftamda ağır grip geçirdim boğaz enfeksiyonu da vardı doğdum doğacam dedim ve Dr a girmedim bebeğim kabında enfeksyon oranı çok yüksek doğdu en büyük pişmanlığım doktoruma danışmamak doktorunuzu dinleyin bence