Gebelikte APANDİSİT ameliyatı olanlar YARDIM!!!

kunfeyekun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
47
37
88
Arkadaşlar kardeşim hamile, ameliyat oldu dünden beri bir şey yedirmiyorlar serumla besleniyo. tansiyonu da çok düşük. bu ameliyatı olanlar var mı? neler yaşadınız ve sorunlarınız ne zaman bitti.

Ablam 4 aylık hamileydi apendisit ameliyatı olduğunda, 1 haftada toparladı diye hatırlıyorum. Tabii patlamıştı. Sanırım patladıysa daha uzun sürüyormuş.

Ablam 4 aylık hamileydi apendisit ameliyatı olduğunda, 1 haftada toparladı diye hatırlıyorum. Tabii patlamıştı. Sanırım patladıysa daha uzun sürüyormuş.

çok şükür patlamadı. halsizliği çok var şimdi. ve hala niye yemek yedirmiyorlar onu bilmiyoruz. ablan da amaliyattan sora yemedi mi daha da akşama belki yiyebilirsin diyorlarmış

Bağırsakları hemen normale dönmüyormuş, o yüzden gaz çıkarmasını bekledilerdi. Hatta dalga geçtik yellendin de biz mi bilmiyoz diye, annem de onunki kokardı yellenseydi diye kızdırırdı ablamı. Korkmayın bence. Akşama olmadı sabaha yedirirler bişeycik olmazgeçmiş olsun.

7 aylık hami,leyim .karnımın sag alt kösesinde ağrım oluyo özellikle yürüyünce artıyo ve batıyo bulantım da var ama acaba hamilelikten mi die düşünüyorum bu ayın 28 de kadın doğuma randevum var apandisim olup olmadığını anlarmı ve ayrıca ne yapmalıyım ameliyatsa tehlikesi yokmu

Back
X