Gebelikte araç kullanımı

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
Bir aksilik olmazsa 37. Haftama kadar calisicam. İse aracimla gidip geliyorum. Sanki emniyet kemeri ve araç kullanırkenki oturma pozisyonu artık beni rahatsız ediyor. Son ana kadar araç kullanan oldumu?

29. haftama kadar aktif olarak hergün 2,5----3 saat araç kullandım... bir noktadan sonraçok yoruluyordum... sonra başımdan bir kaza geçti ve mecburen erken doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım... bu haftama kadar ufak- tefek kullanıyordum yine.... ama doktorum artık yasakladı (tansiyon problemim var benim bundan dolayı strese girmeyeyim mantığında yasakladı) ... ama en başından beri hamileliğimin belimi yastıklarla destekleyip kullandım aracı... yinede hem yorucu hemde sağlıksız bir durum bence... haa birde ben doktorumdan izin almıştım araç kullanımı için taaaa o zaman demiştiki bana "araç yoracaktır seni ve gebelikte yorgunluk bebeğin suyunu azaltır... son aylarda bunu göze alıyorsan kullanabilirsin" demişti... ben mecburdum kullanmaya... köy öğretmeniyim benden başka giden yoktu köye yani iş başa düşmüştü.... velhasılı kelam şuan suyum sınırda heran bebeğimi alabilirler böylede bir sonucu var bilgilendireyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…