gebelikte az kilo alan yada hic almayanlar

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.

evet var hamileliğimde sadece 8 kilo aldım. yemek zorla yiyordum bebeğim 12 ağustosta 3400 dünyaya geldi.allaha şükür sağlıklıda. sen etrafa kafanı takma arkadaşım. bebeğim gelişimi haftasına göre iyiyse sorun yok demektir.

evet var hamileliğimde sadece 8 kilo aldım. yemek zorla yiyordum bebeğim 12 ağustosta 3400 dünyaya geldi.allaha şükür sağlıklıda. sen etrafa kafanı takma arkadaşım. bebeğim gelişimi haftasına göre iyiyse sorun yok demektir.

cok saol walla..bende genellikle zorla yiyorum bazanda böyle cok canim isteyerek. ama ac birakmam kendimi asla.sirf bebek icin. kendim olsam sadece önemli degil butun gun yemem ..yemek yapmaktanda midem bulandi zaten..
evet bebek gelisiminde sorun yok. kiloda aliyor sükür :):) sende 8 kilo almissin. bende doguma kadar acaba kac kilo ile bitiririm..32.haftamdayim..bakalim..:):)
tesekkür ederim cevabiniz icin:):) mutlu bayramlar dilerim..

ben

1. hamileliğimde 3 kilo
2.de 6 kilo
3.de 9 kilo aldım

yani kafana takma bu durumu bebek her türlü besleniyo senden

ben

1. hamileliğimde 3 kilo
2.de 6 kilo
3.de 9 kilo aldım

yani kafana takma bu durumu bebek her türlü besleniyo senden

1. gebeliginizde sadece 3 kilo aldiniz demekki. ben 62 kilo ile hamile kaldim bu arada ...
sizin gebeliklerinizde kilo alminiz guzel dagilmis:) boylelikle dogum sonrasi kilo vermekte kolaylasiyor degilmi? birde karinda catlak olmazda ..bak bu aklima yeni geldi )::) cok guzelll..
etsekkür ederim..

merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.

Sanirim, bu soruna en iyi orneklerden biri benim. Hamileligim boyunca 8,5 kilo aldim. Karnima bakinca, top yutmus gibiydim.:)) 62,5'la basladim. 71'le tamamladim. 20.haftaya kadar da mide bulantilarim ve kusmalarim vardi. Bu kusma donemlerinde daha cok zeytinyagli sebze yemekleri ve meyve yedim. Sonrasinda daha duzgun beslenebildim. Hicbir zaman 2 kisilik yemedim. Ozellikle 20.haftadan sonra kalsiyum ve protein agirlikli beslendim. Hamileligim boyunca hamur islerinden mumkun oldugunca kacindim.
42 gun once dogum yaptim. Oglusum 3700 dogdu. Hastanedeki diyetisyen bile sasirdi bu kadar az kilo aldigima ve bebegin kilosuna. Nasil beslendigimi sordu. Su anda hamilelikten onceki kilomun altina dustum. 60 kiloyum.

Bence hic dert etme. Bebek bir sekilde besleniyor. Az kilo alsan bile kilolu bir bebek dogurabilirsin. Bence sagliklisi da bu zaten. Iki kisilik yemege hic gerek yok.

Kilonuz normal değerlerin üstündeyse az kilo almanız normal va hatta bebek ve sizin için daha iyi. Benim boyu 168 ve 46 kilo ile hamile kaldım hamilelikte 28. haftam şuan 56 kiloyum. Yani benim gibi cok zayıf hamile kalanlarda hızlı ve cok kilo alıyor

Son düzenleme:
Ben de 6. aya kadar midemden dolayı 6 kilo verdim.
Son 3 ayda 10 kilo aldım, 65 kiloyla bitirdim hamileliğimi.
Benim de göbeğim pek büyük değildi, ayımı söyleyince kimse inanmıyordu.
Bebeğinizin kilosu normalse, sizin kilo almanız gerekmiyor ki zaten, önemli olan bebeğinizin gelişimi.
Kendi üstünüze kilo alıp ne yapacaksınız ki, boşverin takmayın kimseyi.
Sağlıcakla alırsınız kucağınıza inş.

Kilonuz normal değerlerin üstündeyse az kilo almanız normal va hatta bebek ve sizin için daha iyi. Benim boyu 168 ve 46 kilo ile hamile kaldım hamilelikte 28. haftam şuan 56 kiloyum. Yani benim gibi cok zayıf hamile kalanlarda hızlı ve cok kilo alıyor

ben 62 kiloydum hamile kaldigimda. boyum 172..kilom ince yapiliyim , kilolu degilim..ama ögrendim simdi , anne kilo almayabilirmis bile :)

Ben de 6. aya kadar midemden dolayı 6 kilo verdim.
Son 3 ayda 10 kilo aldım, 65 kiloyla bitirdim hamileliğimi.
Benim de göbeğim pek büyük değildi, ayımı söyleyince kimse inanmıyordu.
Bebeğinizin kilosu normalse, sizin kilo almanız gerekmiyor ki zaten, önemli olan bebeğinizin gelişimi.
Kendi üstünüze kilo alıp ne yapacaksınız ki, boşverin takmayın kimseyi.
Sağlıcakla alırsınız kucağınıza inş.

bebegimin kilosu normal sükür. bundan sonrada fazla kilo almam heralde artik doguma birsey kalmadi.hem bu sayede catlak olayacak heralde.:)):
cok tesekkür ederim :)

Sanirim, bu soruna en iyi orneklerden biri benim. Hamileligim boyunca 8,5 kilo aldim. Karnima bakinca, top yutmus gibiydim.:)) 62,5'la basladim. 71'le tamamladim. 20.haftaya kadar da mide bulantilarim ve kusmalarim vardi. Bu kusma donemlerinde daha cok zeytinyagli sebze yemekleri ve meyve yedim. Sonrasinda daha duzgun beslenebildim. Hicbir zaman 2 kisilik yemedim. Ozellikle 20.haftadan sonra kalsiyum ve protein agirlikli beslendim. Hamileligim boyunca hamur islerinden mumkun oldugunca kacindim.
42 gun once dogum yaptim. Oglusum 3700 dogdu. Hastanedeki diyetisyen bile sasirdi bu kadar az kilo aldigima ve bebegin kilosuna. Nasil beslendigimi sordu. Su anda hamilelikten onceki kilomun altina dustum. 60 kiloyum.

Bence hic dert etme. Bebek bir sekilde besleniyor. Az kilo alsan bile kilolu bir bebek dogurabilirsin. Bence sagliklisi da bu zaten. Iki kisilik yemege hic gerek yok.

sizde benim gibi baslamissiniz hamilelige bende 62 kilo ile basladim.su an 68 kiloyum ..ama kilom bayadir sabit. degismedi. sizin gibi sebze ve protein agirlikli besleniyorum. zaten normladede ekmek yada hamur isi tatli sevmem. tek sevdigim asitli iceceklerdir. bunuda sekerim biraz yüksek bulundugu icin biraktim..
oglunuz uygun kiloda dogmus cok guzel :)benimde hedefim hamilelikten önceki kilomun altina düsmek dgumdan sonra.insallah..internette arastirdigima göre gebeligi kilo vermek icin kullananlar bile varmis:):) ilginc:):)

canım ben 32.haftadayım ve 4 kilo aldım sadece bebeğimin gelişimide gayet iyi hatta 1 hafta önden gidiyor. ama ben 71 kilo hamile kaldım boyum da kısa şuan 75 kiloyum. takma hiç kafana. sen değil bebek alıyorsa hiç problem değil canım...

bende 63 ile hamile kaldım , şu an 68im, 5 kg aldım. 33. haftanın içindeyiz.
pilavı makarnayı tatlıyıda hiç eksik etmiyorum ona rağmen böyle maşallah .

bende 63 ile hamile kaldım , şu an 68im, 5 kg aldım. 33. haftanın içindeyiz.
pilavı makarnayı tatlıyıda hiç eksik etmiyorum ona rağmen böyle maşallah .

masallah :nazar::nazar:
bende 62 kilo ile hamile kaldim su an 68 kiloyum.32. haftamdayim..ama benim kilom bur bucuk aydir ayni.. kilo almiyorum bir bucuk aydir. bebek kilo aliyor ve doktor saglikli dedi.kac yasinda oldugunuzu sorabilirmiyim??? ben 31 yasindayim.

benim yaşım27
hamile kaldıkdan sonra 2 kg verdim ve 4. aya kadar hep 61kgda sabittim,
sonra tatile gittim geldim 63 oldum.
sonra 3 ayda 3 kg aldım doktor hatta hiç kg almıyosun sen dedi
ama son 15 gün içinde 2 kg aldım ve doktor bu kilo normal değil diyetik besleneceksin yağlı unlu tatlı yok makarna pilav yok dedi.
şaştım kaldım bende :)

bende 3 aylık hamileyim, 57 kilo ile hamile kaldım, ama o kadar çok bulantım oldu ki, 51 kiloya kadar düştüm, üç haftadırda 51,5 kiloyum... Aklıma çok takılıyordu.Acaba bebeği etkiler mi diye.. Burayı okuyunca çok rahatladım... Hepinize çok tşk ederim:))

bende 3 aylık hamileyim, 57 kilo ile hamile kaldım, ama o kadar çok bulantım oldu ki, 51 kiloya kadar düştüm, üç haftadırda 51,5 kiloyum... Aklıma çok takılıyordu.Acaba bebeği etkiler mi diye.. Burayı okuyunca çok rahatladım... Hepinize çok tşk ederim:))

evet ben internettede cok arastirdim , bir kac doktorada mail attim. ögrendigim bazi hamile kadinlar hic kilo almazlarmis bile., bebek besleniyor, büyüyorsa sorun yok diyor..ben iki ay olacak nerdeyse hic kilo almadim. hala 6 kilo aldigimda sabitim. benimde persembe kontrolum var..bakalim..
bende burda cevap yazan annelere anne adaylarina cok tesekkür ederim...

1. hamileliğime 55 kilo ile başladım.7 kilo aldım.oğlum 3580 doğdu
2 hamileliğime yine 55 kilo ile başladım.9 kilo aldım. kızım 3000 doğdu.

ben ilk hamileleğimde 52 kiloyla hamile kaldım.63 kiloyla doğum yaptım kızımda 3,340 doğdu.
şuan ikinci hamileleliğim.62 kiloyla hamile kaldım.39 haftamdayım.68 kiloyum.doktorumda bebeğinde benimde kilomun iyi gittiğini sölüyor.7 gün sonra doğumum war bakalım kaç kilo doğacak.....

Back
X