gebelikte az kilo alan yada hic almayanlar

hamileyken 9 kilo almıştım,çok rahat hamilelik geçirmiştim beklenenden 3 hafta önce doğmuştu kızım ve 2.850 idi kilosu şu anda ise sınıflarının en uzun boylusu,gayet iyi beni çoktan geçti maşallah:) yani düşük kilolu doğsa da dert etmeyin sonra nasıl beslendiği önemli olan,2 yaşına kadar emzirdim ben bu çok önemli

ben ılk 5 ay hıc kılo almadım... sonra 3 ayda toplam 5 kılo aldım:) son aya gelınce 1 ayda 7 kılo aldım.. nasıl basardım bende bılmıyorum.. aman dıkkat:) son ay cok tehlıkelı oluyor..

ben ılk 5 ay hıc kılo almadım... sonra 3 ayda toplam 5 kılo aldım:) son aya gelınce 1 ayda 7 kılo aldım.. nasıl basardım bende bılmıyorum.. aman dıkkat:) son ay cok tehlıkelı oluyor..

inanmiyorumm aslinda guzek gidiyormussun ne guzell..toplamda 5 kilo ne iyi, son ayima girdim ben.. istahim hala ayni seviyede..hamileligim basindan beri istahim cok iyi olmadi. o diger hamile kadinlar gibi oyle zevkle istahla yemek yemedim. bu saatten sonrada fazla kilo almadan catmalamadan bitirrim insallah.. en basta sorun var saniyordum ama buraya konu actim internette aratstirdim hic kilo alinmasa bile oluyormus..ogrenmis olduk:):)

merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.

valla cok heveslendim sana ne guzel ben ilk hamileigimde 20 kilo aldim ve kizimi 2800kg dogurdum ve gayette planli programli yedim gunde minimum bes ogun yiyordum saatim bile sasmiyordu sabah tam tesekkurlu bir kahvalti oglen gibi tatli ile sut ikindiye dogru evde yaptigim yemek aksama dogru meyve aksamda yemek yiyordum yatarkende mutlaka kayisi badem ceviz vs turu sutle beraber yerdim ama kizim baya kilo olarak kucuk dogdu anlicagin yedigim ictigimkizimdan bana hatira kaldi:)suan dogum yapali sekiz ay oldu ve yine hamileyim ustelik kilolari veremeden Ama bu sefer daha dikkatli olucam yedigimi ictigimi kisicam ve spor yapicam yoksa isim zor valla....heee bu arada son iki uc haftada kilo alisin articak bebek buyudukce daha cok yeme gereksimi duyucaksin yani o sekilde demelerine sakin takilma sekiz kiloyla dogum yaparsin gibime geliyor bol sans simdiden

canım benim 41 yaşındaki teyzem 25 gün önce normal doğumla kız çocuğu dünyaya getirdi hamileliği boyunca sadece 2 kilo aldı 69 idihamile kaldı 72 ile sonuçandı :) ama bebişimiz 3.550 doğdu yani o iyi maşallahhh

valla cok heveslendim sana ne guzel ben ilk hamileigimde 20 kilo aldim ve kizimi 2800kg dogurdum ve gayette planli programli yedim gunde minimum bes ogun yiyordum saatim bile sasmiyordu sabah tam tesekkurlu bir kahvalti oglen gibi tatli ile sut ikindiye dogru evde yaptigim yemek aksama dogru meyve aksamda yemek yiyordum yatarkende mutlaka kayisi badem ceviz vs turu sutle beraber yerdim ama kizim baya kilo olarak kucuk dogdu anlicagin yedigim ictigimkizimdan bana hatira kaldi:)suan dogum yapali sekiz ay oldu ve yine hamileyim ustelik kilolari veremeden Ama bu sefer daha dikkatli olucam yedigimi ictigimi kisicam ve spor yapicam yoksa isim zor valla....heee bu arada son iki uc haftada kilo alisin articak bebek buyudukce daha cok yeme gereksimi duyucaksin yani o sekilde demelerine sakin takilma sekiz kiloyla dogum yaparsin gibime geliyor bol sans simdiden

birde ben cok hareketliyim..hergun disari cikarim yürüyüsümü yaparim..bunu rahat dogum icin özellikle doktor yapmami soylemisti..
20 kilo yine iyi sizin ablam 35 kilo almisti hamileligi boyunca, ama ne istah vardi ne istah 3 kilo iste küsürde var hatirlamiyorum normal bir cocuk dogurdu. hastaneden cikarken sanki hic dogurmamis gibiydi..kilolarini verdi 5 yil oldu dogurali ama yipranma izleri var vücudunda..emziremedide. emzirseydi kilo verirdi sanirim..
sizde cok minik bebek dogurmussunuz.kilolar size kalmis .acaba siz emzirdinizmi? zaten simdi yine hamilesiniz..siz benden daha tecrübelisiniz ama benim size tavsiyem hamur seker ekmek yerine protein ve sebze agirlikli beslenin.. bu sekilde kilo alinmiyor gercekten. ben boyle beslendim. et balik tavuk sik tüketiyorum ve sebze yemegi bol salata. kahvatlida bile iki dilim esmer ekmek peynir zeytin bol salatalik domates. limon sikip üzerine.sekersiz cay. cayimi kahvermi sekersiz iciyorum zaten. bu hamileliginiz bence digerinden cok daha iyi gececek.. hatta dikkatli olursaniz kilo bile verirsiniz..:):)simdiden bol sanslar ..guzel gunler dilerim:):)

canım benim 41 yaşındaki teyzem 25 gün önce normal doğumla kız çocuğu dünyaya getirdi hamileliği boyunca sadece 2 kilo aldı 69 idihamile kaldı 72 ile sonuçandı :) ama bebişimiz 3.550 doğdu yani o iyi maşallahhh

teyzenize burdan sevgiler ve masallah :nazar::nazar: diyelim, 41 yasinda hem dogum yapmak hemde normal dogum ve iki kilocujla 3 bucuk kilo bebek dünyaya getirmek..walla bravo..tebrik ederim..saglikla mutlulukla büyütsün insallah..wallahi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah..hepimize hayirli dogumlar insallah :):)

35+2'yim. 57 ile hamile kaldım şu an 64.5 olmuşum.sadecce 7.5 kilo aldım ama bebek 1 hafta önden gidiyor 3 kilo olmuş bile.
yani alakası yok eğer bebeğin gelişiminde bi sorun yoksa

bende 37 haftalık hamileyim 54 kg ile başladım şuan 66 kiloyum.Bebek doğana kadar 70 olurum gebeliği 70 ile kapatırım :)
bu arada bebeğimde 35.haftada 2.344 gr dı

Son düzenleme:
:66: 20 haftalık hamısım ama sadece 1 kılo aldım gobıste yok bol gıydıgım ıcın bıraz anlasılmıyo bıle hamıs oldugum :3: kızım olacak allahın ıznıyle doktorum hersey yolunda dedı uclu taramamızda temız cıktı. Insallah son aylarda davul gıbı olmam :90:

36.hafta 10 kilo almışım ama bebişim 2 kilo.sanırım kiloyu daha çok ben almışım:((ama zaten 47 kiloyla başladım hamileliğe:)

merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.

evet cnm bnde aynı durumdayım .. şuan 33 haftadayım ama karnım 6 aylık gibi duruyo kimse inana mıyo bana . bende kilo almadım 8 kilo aldım sadece . daha da almıyorum .. doktor normal dedi ama . yıne de ınsanın aklı karaısıyo..

Son düzenleme:
Bende 27+4 günlüğüm hamile kaldığımda 51 kiloydum şuan 56 kiloyum hiç hamile gibi durmuyorum endişelerim var biraz kontrole gidemedim daha bebeğin kilosunu bilmiyorum ama inşallah normal kilodadır

Back
X