Çok geçmiş olsun canım seninki kadar değil ama bazı günler bende de kabızlık oluyor ve yapamadığım günler çok kötü şişkinlik sıkıntı veriyor resmen duramıyorum yerimde ıkınınca da zorlamaktan korkuyorum bebişi
Bende de inanılmaz agrılar olurdu, wc üstünde kaç kere fena oldum, ağladım, ıkınmaktan kustuğum bile oldufitil, lavman, zeytinyağı, kuru kayısı vs vs vs denemediğim şey kalmadı ama doktorum duphalac adında bir şurup verdi emilimi olmadığı için bebeğe zarar da vermiyormuş, gebelikte kullanımı güvenilir yani. Günde 3 kere bir yemek kaşığı alıyorum gerçi 2. alıştan sonra tuvalete çıkartıyor. Ben 2 gün wcye çıkamadığımda hemen içmeye başlıyorum, dışkıyı yumuşatıyor ve kullandıkça basur sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Doktorunuza da danışın isterseniz ve bir deneyin bence.
bende kabiz oldugumu hissedecegim an kantoron ozlu bitkisel bir krem var aktardan almistim onu suruyorum 1-2 kere tekrar kabiz olana kadar koruyor.
Arkadaslar bende çok cekmistim doktorum probiyotik içerikli vitamini verene kadar çok şükür hem vitamin hemde kabızlık diye bi şey olmuyor ama isim verilmiyor sanirim
Günde 3 sefere çıkarsan çok az dozunu da yükseltsen daha çok yardımı olabilir. Ayy çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten. Çünkü bu şurup benim kurtarıcım oldu resmenCanım 3.kutu,duphalac,içtim,
fayda etmiyor
Sabah,akşam 10ml
Günde 3 sefere çıkarsan çok az dozunu da yükseltsen daha çok yardımı olabilir. Ayy çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten. Çünkü bu şurup benim kurtarıcım oldu resmen
Ay inşallah sizi rahatlatacak bir yöntem olursunuz. O ağrıyı acıyı çekmeyen anlayamaz. Allah güç kuvvet sabır versin.Bir,ara,20,ml,yaptık,yok,banamusin,demedi,şişeyi,içsem,bisey,olmaz,tik,yok ,
Sizin,adınıza,sevindim
Umarımbendebulurum,o,kurtarıcı mi
Ay inşallah sizi rahatlatacak bir yöntem olursunuz. O ağrıyı acıyı çekmeyen anlayamaz. Allah güç kuvvet sabır versin.
Kabızlıkn korumuyor sadece daha kolay tuvalete cikmami sagliyor zorlanmiyorum yani. genel cerrah vermedi kac tane tanidigim kullaniyor memnunlar. tamamen bitkiselİlginçmiş ,nasıl yani krem seni kabizlıktan nasıl koruyor ki,?
,bende,bitkiseller.kullanıyorum,dr,verdi,genel,cerrah,sanada,dr.my verdi Canım?
Bebeğin gelişiminin büyük bir kısmını tamamladı hiç korkma. Canının acımamasına sevindim ben günlerce ağlamıştımAmin aynen öyle, canim,hayat,kaliten,direk,0,iniyor,
Düşmana edilicek en,guzel beddua derler,
Şuan biraz daha iyiyim ,hap ve kremin,3.gunundeyim,,geçmese de,çok,acımıyor ,artik dayanilir,gibi,
Sadece,ilaç,kullandığından,bebeğim ,için,endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?