GEBELİKTE,BASUR YARDİM LÜTFEN

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
Herkeze ,merhaba
31,haftalık hamileyim 1haftadir,cekiyorum ,hamile kalmadan oncede vardığı bu illet,ama ,geciyordu,proctolok,krem ve fitille
Simdi ,gene ,kabiz,oldum ,ikinmaktan gene, cikti,

dr,um krem vermisti ,bitkisel ( hemoporopin),2ay,öncede vardi, 2gun sabah,aksam ,kullandım ,geçmişti,
Simdi,geçmiyor,sizli yor,elimle icine buyukleri,atıyorum da ,birtanesi tasgibi ,gitmiyor,öldürüyor benibu ,
Ama yanında daflonda icmistim

Dr,u,aradım,telf,kapalı,ameliyatta,sanırım
Birazdan tekrar,ararim

Gebeyken daflon,kullanan,varmı?

Yada basuru,geçiren bildiginiz birsey,?
Hayatımı,etkiliyor ,resmen,yatıyorum.şuan,oturamıyorum ,çok,sıkıldım lutfen yardimm

Kİzlar genel cerraha,ulaştım,daflon kullan dedi

İnşallah digeri gibi,geçer,

Çok geçmiş olsun canım seninki kadar değil ama bazı günler bende de kabızlık oluyor ve yapamadığım günler çok kötü şişkinlik sıkıntı veriyor resmen duramıyorum yerimde ıkınınca da zorlamaktan korkuyorum bebişi

Teşekkürlerd.,benim,durum,cidden de,kötü ,rabbim,yaşatmasın,sanada,
Sadece,şişkinlik ,olsa,o öpte,başına,koy,derim,,ikin,ikin,ıkın ,bebek,gelirse,bisey,olursa,derken,hooop,stres,ve,basur,eklenince,ayvayı,yiyosun,ben,gibi
Daflon,içtim,simdi,2,güne,g3cer,diye,umuyorum
Keske,en,başından,arasaydım,dr,u
1,hafta,çekmezdim

Bende de inanılmaz agrılar olurdu, wc üstünde kaç kere fena oldum, ağladım, ıkınmaktan kustuğum bile oldu fitil, lavman, zeytinyağı, kuru kayısı vs vs vs denemediğim şey kalmadı ama doktorum duphalac adında bir şurup verdi emilimi olmadığı için bebeğe zarar da vermiyormuş, gebelikte kullanımı güvenilir yani. Günde 3 kere bir yemek kaşığı alıyorum gerçi 2. alıştan sonra tuvalete çıkartıyor. Ben 2 gün wcye çıkamadığımda hemen içmeye başlıyorum, dışkıyı yumuşatıyor ve kullandıkça basur sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Doktorunuza da danışın isterseniz ve bir deneyin bence.

bende kabiz oldugumu hissedecegim an kantoron ozlu bitkisel bir krem var aktardan almistim onu suruyorum 1-2 kere tekrar kabiz olana kadar koruyor.

Arkadaslar bende çok cekmistim doktorum probiyotik içerikli vitamini verene kadar çok şükür hem vitamin hemde kabızlık diye bi şey olmuyor ama isim verilmiyor sanirim

Canım 3.kutu,duphalac,içtim,
fayda etmiyor
Sabah,akşam 10ml

bende kabiz oldugumu hissedecegim an kantoron ozlu bitkisel bir krem var aktardan almistim onu suruyorum 1-2 kere tekrar kabiz olana kadar koruyor.

İlginçmiş ,nasıl yani krem seni kabizlıktan nasıl koruyor ki,?
,bende,bitkiseller.kullanıyorum,dr,verdi,genel,cerrah,sanada,dr.my verdi Canım?

Arkadaslar bende çok cekmistim doktorum probiyotik içerikli vitamini verene kadar çok şükür hem vitamin hemde kabızlık diye bi şey olmuyor ama isim verilmiyor sanirim

Probiyotik,kefiri,içiyorum ama,iste,oda,faydasız,ismini,özelden,yazarsan,araştırırım, canim

Günde 3 sefere çıkarsan çok az dozunu da yükseltsen daha çok yardımı olabilir. Ayy çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten. Çünkü bu şurup benim kurtarıcım oldu resmen

Bir,ara,20,ml,yaptık,yok,banamusin,demedi,şişeyi,içsem,bisey,olmaz,tik,yok ,

Sizin,adınıza,sevindim
Umarımbendebulurum,o,kurtarıcı mi

Bir,ara,20,ml,yaptık,yok,banamusin,demedi,şişeyi,içsem,bisey,olmaz,tik,yok ,

Sizin,adınıza,sevindim
Umarımbendebulurum,o,kurtarıcı mi
Ay inşallah sizi rahatlatacak bir yöntem olursunuz. O ağrıyı acıyı çekmeyen anlayamaz. Allah güç kuvvet sabır versin.

Ay inşallah sizi rahatlatacak bir yöntem olursunuz. O ağrıyı acıyı çekmeyen anlayamaz. Allah güç kuvvet sabır versin.

Amin aynen öyle, canim,hayat,kaliten,direk,0,iniyor,
Düşmana edilicek en,guzel beddua derler,

Şuan biraz daha iyiyim ,hap ve kremin,3.gunundeyim,,geçmese de,çok,acımıyor ,artik dayanilir,gibi,

Sadece,ilaç,kullandığından,bebeğim ,için,endişeliyim

Konumuza tesadüf eseri denk geldim. İki yıl önce hamileyken benzese bir şişkinlik oldu ve kucucuktu. Onceden de oluyor geçiyordu. Aman geçer dedim. İhmal ettim. Malum muayenesidr hoş değil. Allahım ya rabbim bin pişmanım . O gün bugün illeti çekiyorum. Birdi iki oldu. Dayanılmaz acılar çektim. Normal doğum yaptım. Onun acisi hiç birşey değil bu aci yanında. Doğumdan sonra kaç gün lavaboya giderken ağladım korktum oturmakta zorlandım bir ben bir Allah bilir. Hala geçmedi geçmez artık. Böyle kalır dedi dr. Ameliyat ilerleyen yaşlarda yaparım dedi. Ama içimden cam çıkıyordu resmen mahvoluyordum. Şimdi kabiz olmaya daha meyilli olsamda ağrım yok çok şükür. Aman ihmal etme ilaç ne varsa kullan ic ye. Dikkat et derim. Benim gibi olma. Hayırlı doğumlar olsun insallah

İlginçmiş ,nasıl yani krem seni kabizlıktan nasıl koruyor ki,?
,bende,bitkiseller.kullanıyorum,dr,verdi,genel,cerrah,sanada,dr.my verdi Canım?
Kabızlıkn korumuyor sadece daha kolay tuvalete cikmami sagliyor zorlanmiyorum yani. genel cerrah vermedi kac tane tanidigim kullaniyor memnunlar. tamamen bitkisel

Bebeğin gelişiminin büyük bir kısmını tamamladı hiç korkma. Canının acımamasına sevindim ben günlerce ağlamıştım Allah düşmanımın bile başına vermesin o durumu.

Selam herkese

Doğum yapicak olanlarada şimdiden hayırlısı diyelim

Ben doğurdum çok şükür kızım 4.ayni bitirdi ,ama bu basur illeti yakamı bırakmadı,okadar cekiyorumki 4 gündür ölüyorum resmen ,hayat durdu sanki ,6.ayı bekliyoruz ek gıdaya geçmeyi ,kızım ac kalmasın diye

2 ay var daha dayanamıyorum ağlamaktan bi çare oldum ,erkendenbolmazsa lazer diyor dr,um

Lazerle ameliyat nasıl olur kolaymı öyledir olup kurtulan varmı ?

Ameliyat oldum hem kil dönmesinden hemde basırken 5,5 ay zor dayandım 6. Ayı bekleyemedim ,basuru lazerle oldum,şükür iyiy8m kil dönmesi çok büyükmüş kuruk sokumu kemiğine kadar oyulmuş ,izler canımı sıkıyor birde orda bir boşluk ve o ,umarım dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…