Kizlar 30 haftalik gebeyim. 3 gündür bebeğim sabahlari harekt etmiyor. Endiseleniyorum. Süt cikolata vs herseyi deniyorum ama bir kez vurup birdaha vurmuyor. Aksam yatağa girdiğimde başlıyor sabah oynamadim aksam acısını çıkartacam der gibi oynuyor. Normal mi bu zamnlar. Kafama takildi. Yarin kontrolum var batıracağım. Bnm gibi olan var mi
Bende 30 haftalığım. Her an hareket etmesini bekleyemeyiz ki, şuan zaten karnımızda %80 hep uyuyorlar. Benimde Geceleri ve sabahları cook hareketli, öğlenleri ise nadir hissediyorum. Yani bunlar normal hiç hissetmezsen o zaman sıkıntı
Bende 30 haftalığım. Her an hareket etmesini bekleyemeyiz ki, şuan zaten karnımızda %80 hep uyuyorlar. Benimde Geceleri ve sabahları cook hareketli, öğlenleri ise nadir hissediyorum. Yani bunlar normal hiç hissetmezsen o zaman sıkıntı
ben gündüzleri çalıştığım için hareket ettiğini bile anlamıyordum. Sabahları kalktığım dada hareket pek etmiyordu çikolata meyve suyu falan yediğimde sizin gibi zayıf bir vuruş hissediyordum. geceleri maşalllah kızım içimde dans ediyordu. :)