Gebelikte bebegin boy ve kilosu

Elifyildiz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
28
4
1
35
Slm olsun herkese bnm gibi bebisinin boyu kilosu normalmi diye merak eden hanimlar herkes yazabilir ben 11 hafta 2 gunluk hamileyim bebegimin boyu 4.5cm sizce nasil ve cinsiyetini nezaman ogrendiniz?

Selam.Bence normal benim de 13 haftalıkken 5.7 cm di. 11.haftada gittiğim bi doktor erkek oldgnu hemen gordu ama benim kendi devam ettiğim doktor ve bi başka doktor hep çok erken dediler.En son 17.hafta bitince gittik ve kesin olarak erkek oldgnu öğrendik boyu da 17 cm di yanı çok hızlı büyümüş ve karnim çıkmıştı artık.Herşey gonlunuzce olsun...

Selamm. Seninki hakkinda tam bir bilgim yok ama kendiminkini yazayim:) 14+6 dayim 96 gr. Nette yazan rakamlara gore baya yuksek cok sukur :). Ama biraz korkum var tabi. Doktorum ne kadar sıkıntı yok dese de ,iki haftadir gittigimizde bebegim sirti donuk oluyor pek hareket etmiyorrr.. hala ogrenemedim tabi cinsiyetini. Ilk bebegim 13.haftada gostermisti erkek:) ama tabi 15+1 de kaybettim.su geldi. Bunda da tabi korku var maalesef...
. bebisin hayirli olsun bu arada :))

Sunu da unutmamali bebegin boy ve kilosu kisiden kisiye degisir.beslenme bebegin gelisiminde cok etkili tabiki ama onun kadar etkili olan bir de genetik faktor var.yani anne baba yada ikisinden biri iri yariysa bebek iri yari olabiliyo.yani minyon tipli bi hamis iri bir hamisin bebegiyle kendinkinin boy ve kilosunu karsilastirmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…