gebelikte bebeğin hareketlerinde ani çırpınma yaşayan varmı?

elmarya

mucizem benimle
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
586
20
318
Ankara
merhaba arkadaşlar bir haftadır kafamı kurcalayan bir sorun var.
34 haftalık hamileyim geçen haftadan beri 2 yada 3 defa bebeğim hareket ederken 5 yada 10 saniye süren çırpınır şeklinde hareketleri oldu.bu bana haliyle normal gelmedi.
hamile arkadaşlardan ricam böyle bişey yaşayan oldumu yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
önemli bişey olabilirmi acaba.şu anda hareketleri normal şekilde devam ediyor.fakat çırpınması beni korkutuyor.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın..

28 haftalık hamileyim cnm bende ara da sırada banada oluyor ben kötüye yormadım hiç

bı belgesel de izlemiştim dönerlerken ellerini ayakklarını kullandıkları için çırpınıyormuş gbi oluyorlar herhalde dönüyolar içeride

bende de çok uzun zamandır oluyo sanki titriyomuş yada hızlı hızlı çırpınıyomuş gibi hatta daha 10 dk. filan önce oldu aynı şey.doktoruma da sormak hiç aklıma gelmedi kötü bişey olmasa gerek:)

bende de oluyor canım. ben de bir ara korktum ama şeytanın vesvesesidir deyip boş verdim.
arkadaşın dediği gibi sonuçta suyun içinde dönerken çok hızlı hareket edebilir bize de çırpınıyor gibi geliyordur.

sağolun kızlar yaa biraz içime su serptiniz nette araştırmalarımda bunla ilgili kötü şeyler okuyunca çok korktum morelim sıfıra düşmüştü.
ALLAH göstermesin kordon dolanması yada başka şeyler vs.vs.gibi yazılar okuyunca bende ister istemez etkilendim.
ama sizlerin bebişlerindede çırpınma oluyormuş sanki balık çırpınması gibi değilmi kızlar aynı şeyden bahsediyoruz.

Canım eğer kontrollerini düzenli yaptirıyorsan.detaylı ultrasonuna da girdiysen bence boşuna evham yapma,bir dahaki kontrolünde doktoruna sorarsin için iyice rahatlar..

evet balık çırpınması gibi.
ben yeni gittim doktora kordonun uzakta olduğunu risk olmadığını söyledi. içini rahat tut sen.

cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar bende biraz daha nette araştırdım neyseki dediğiniz gibi bu durumu çok yaşayan hamile arkadaşlar var
hatta kadınlar kulübünde buna benzer konu açmışlar onları okudum şimdi içim biraz daha rahatladı.
RABBİM inş. sağlıklı bir şekilde KUCAĞIMIZA almayıda nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…