benim halamın gelininde olmuştu yılalr önce bebeği almaız lazım denmiş oda aldırmamıştı ... çok şükür bişeyi yok okul birincisi maşallah.. bu senede arkadaşımın bebeği için dediler bende ona halamın torununu anlatttım sakındedim sonlandırmalarına izin vermee..7 ayı geçmiş bebek dedim bundnan sonrası artık doğsun ondan sonra ne olacaksa olsun dedim .. geçtimiz cumartesi sezeryanla doğum yaptı çok şükür bebek şuan için çok sağlılklı hiç bi sorunu yok .. hatta hidro sefalidende eser yokk.. çapa tıptaki profa kalsa gitmişti bebecikk .. direk bıçaktan döndü anlıcanız .. byle bir gebelikte size tavsiyem sakın gebeliğinizi sonlandrımalarına izin vermeyinn.. eğer bi sorun olcaksada doğduktan sonra öleceksede öldükten sonra olsun .. keşkeleriniz olmasın sonrasında...
verdiğiniz moralden dolayı çok teşekkür ederim. benim geçen hafta doğum oldu. çok şükür dediğiniz gibi hiçbir problem olmadı. ben de o kadar profa gitmiştim hep kürtaja gönderildim. nasıl bu kadar emin konuşabiliyorlar. kimbilir kaç bebek bu yanlış teşhislerden dolayı yaşama hakkını kaybetti. yaşayarak da gördüm ki anne karnında kesin teşhis konulamıyor ölçümlerde hata çok oluyor. Rabbim bu durumda olan bütün kardeşlerimize yardım etsin. ilginize teşkkürler.
Merhaba ben de çok aradım bu forımda buldum: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hidrosefali.808950/page-6Bizleri aydınlatacak kimse yokmu yaa
Bana da 25 haftamda ventrikülomegali teşhisi konuldu. Henüz su toplamadi qma kordosentez yapildi sonuç bekliyorum. Sizin kac milim ölçüldü?Arkadaşlar bana gebeliğin 20. haftasında bebeğimin kafasında su toplandığı ve bu yüzden hidrosefali olduğu söylendi. Şimdi 24. haftadayım. Henüz doktora gitmedim. Tekrar aynı şeyleri duymaktan çok korkuyorum. Benimle aynı durumu paylaşan ya da daha önce böyle bir teşhis konulan yakınlarınız olduysa yaşadıklarınızı, duyduklarınızı paylaşır mısınız? Çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?