gebelikte bebeginin sagliklı bır sekılde kilo alması için neler yedınız içtiniz

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
42
merhaba herkese hayırlı aksamlar ben 22 haftalık hamileyim bu inşallah sağlıklı sihatli ve hayırlısıyla kucağıma alırım 2. evladım olacak. ilk yavrum 4 kilo dogdu ama 40 haftalık doğum yaptım. simdiki bebeğim sezeryan olacağı için 38. haftada alınacak. şimdikten endişeliyim acaba bu bebeğimde kilolu olurmu diye. sizce ne yemeliyim ne içmeliyim bebgim kila alması için. tesekkurler

et, balık, ceviz yoğurt, yumurta ve muz bunları bol bol tüketmeye çalış canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini. bu arada bu haftada sezeryan olacağı nasıl belli oldu?

et, balık, ceviz yoğurt, yumurta ve muz bunları bol bol tüketmeye çalış canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini. bu arada bu haftada sezeryan olacağı nasıl be merhaba ilgine teşekkür ederim. ilk cocugum sezeryan oldu ikincide sezeryan oluyor. risk oluyormuş daha önceki dikişler zarar goruyormus o yüzden otomatıkman ikincide szeryan oluyor.

Valla canım ben hergün kahvaltıda 2 yumurta bi kaşarlı tost Taze sıkılmış Portakal suyu . Hamilelik boyunca kahvaltım buydu . Haftada 1 bazen 2 balık yedim fırında ama. Hergün bolca muz tükettim canım çok istiyordu mandalina Ve kivi yedim . Arada ceviz ve fındık çok yiyordum .Çikolatalı süt hergün , Fırında tavuğu ve pilavı çok yedim onun dışında hiç sağlıklı beslenemedim çalışıyordum hep dışardan hamburger pizza :KK43:((( son haftalarda da deli gibi çikolata yedim bebişim doğdu 1 hafta öndeydi kilosu şükür olsun ben çok ağlanıyordum sağlıklı beslenemiyorum diye :KK43: Ama sonuç olarak bebişim 2 aylık oldu . Stres yapma hergün muzunu yumurtanı meyveni eksik etme haftada balığını tüket bide ben çok et yedim hiç sebze sevmem çünkü

X