Gebelikte bebek kalp atışı yüksekliği(taşikardi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi eager
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eager

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
306
201
103
35
Arkadaşlar merhaba bugün bebeğimde taşikardi oldu 180-200 arasındaydı. 2 serumdan sonra tekrar nst bağlandı bu sefer genelde 160larda seyretti arada bir yükseldi.. doktorum beni pazatresi tekrar görüsmek uzere gönderdi ama canım çok sıkıldı bunu yaşayan var mı? Bebek tehlikede mi?

Geçmiş olsun canım korkma 40.haftaya gelmişsin doğum ne zaman kısmetse? Bnm bildiğim 160 çok normal bebeklerin kalbi çok hızlı atar. Sen yine de stres heyecan fln yapma bebeğin de hisseder

Geçmiş olsun canım korkma 40.haftaya gelmişsin doğum ne zaman kısmetse? Bnm bildiğim 160 çok normal bebeklerin kalbi çok hızlı atar. Sen yine de stres heyecan fln yapma bebeğin de hisseder
Çok teşekkür ederim canım doğum normal kismetse ne zaman gelirse bebis etraf beni çok etkiliyor artık haklısın stres yapıyorum sanırım

Çok teşekkür ederim canım doğum normal kismetse ne zaman gelirse bebis etraf beni çok etkiliyor artık haklısın stres yapıyorum sanırım
Allah bi avazda kurtarsın inş canım az kalmış o zmn kavuşmanıza. Kimseyi dinleme kafana hiç bişey takma şu son günlerin tadını çıkar. Onu kucağına aldığında ztn istisnasız herkes herşey sana boş gelicek ve daha önce böyle bi sevgi yokmuş diyeceksin :) hayırlı doğumlar canım

Çok teşekkür ederim sizlere de inşallah

merhaba, şuan aynı sorunu yaşıyorum. 35 haftalık gebeyim, senin nasıl seyretti? Daha benim 5 haftam var

merhaba, şuan aynı sorunu yaşıyorum. 35 haftalık gebeyim, senin nasıl seyretti? Daha benim 5 haftam var
Canim doktorum stres ve heyecana bağladı bir sıkıntı olmadı şükürler olsun düzene girmişti. Şimdi bebeğim 51 günlük Allaha Şükür hiç sorunumuz olmadı. Seninde umarım sıkıntısız geçer.

çok teşekkür ederim bilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…