Gebelikte bel ağrısı olur mu???

Bugün gidecektin canm kan vermeye ne yaptn
misafirler vardı canım sabah anlamasınlar diye gidemedim bide yine negatif çıkıcak diye korkuyorum adetime 9 gün var biraz daha geçsin ucuz testlerden alırım birşey çıkarsa zaten kan veririm çıkmazsa bile beklerim yine adet gününü korkuyorum yani :(

misafirler vardı canım sabah anlamasınlar diye gidemedim bide yine negatif çıkıcak diye korkuyorum adetime 9 gün var biraz daha geçsin ucuz testlerden alırım birşey çıkarsa zaten kan veririm çıkmazsa bile beklerim yine adet gününü korkuyorum yani :KK43:
Bencede beklemelisin yine hüsranla sonuclanma canm bi kaç gün daha geçsinde evde test yaparsın

misafirler vardı canım sabah anlamasınlar diye gidemedim bide yine negatif çıkıcak diye korkuyorum adetime 9 gün var biraz daha geçsin ucuz testlerden alırım birşey çıkarsa zaten kan veririm çıkmazsa bile beklerim yine adet gününü korkuyorum yani :KK43:
9gun önceden cikarmi canım . Benimde 8-9gun var bekliyorum hala.bi belirtin varmi

9gun önceden cikarmi canım . Benimde 8-9gun var bekliyorum hala.bi belirtin varmi
canım ilk bel ağrılarım başladı kasıklarım göğüslerim dolgun sağ göğsüm dokununca ağrıyor hiç bel ağrısı çekmemiştim ondan süphelendim yarın da eşimle kan vermeye gidicez inşallah vardır

canım ilk bel ağrılarım başladı kasıklarım göğüslerim dolgun sağ göğsüm dokununca ağrıyor hiç bel ağrısı çekmemiştim ondan süphelendim yarın da eşimle kan vermeye gidicez inşallah vardır
Ben geçen hadta kasık ağrım çok oldu fakat yumurtlama dönemi diye dusundumm. 1_2kasimda test yaayi düşünüyorum şu an çıkmaz diye. Erken gebelik niye yapmadin

Ben geçen hadta kasık ağrım çok oldu fakat yumurtlama dönemi diye dusundumm. 1_2kasimda test yaayi düşünüyorum şu an çıkmaz diye. Erken gebelik niye yapmadin
testte silik çıkarsa gene kan vermek zorunda kalıcam. kanda hemen belli oluyor ilk kana sonra idrara geçiyor

Merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
Su an ben de 4.5 haftamdayim belim cok agriyor aynı senin gibi uzun duramiyorum iş yapamiyorim sana sorum su canim benim cevaplarsan ayni Fitik gibi kalcana da vuruyormuydu tam belin ortası delinir gibi mi ağrıyordu benim sürekli yatıran bir ağrı senin de mi böyleydi? Gecti demissin ya benimki de gececek gibi durmuyor

Su an ben de 4.5 haftamdayim belim cok agriyor aynı senin gibi uzun duramiyorum iş yapamiyorim sana sorum su canim benim cevaplarsan ayni Fitik gibi kalcana da vuruyormuydu tam belin ortası delinir gibi mi ağrıyordu benim sürekli yatıran bir ağrı senin de mi böyleydi? Gecti demissin ya benimki de gececek gibi durmuyor
Yok öyle kalçaya felan vurmuyordu batma felan yoktu adet olucagım zamanda benim belim agrırdı ama bu seferki 10 katı bi ağrıydı sürekli sırtıma yastık koyar desteklerdim bacaklarıma kadar agrırdı sonra geçti tabi yerleşme ağrılarıymıs sanırım

Back
X