- 9 Eylül 2025
- 52
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi gebekadnn34
-
Kaç haftalık gebesiniz? Nisan olabilir mi?Enfeksiyondan çok sancım var sürekli akıntı geliyo peçeye küçük beyaz bi et parçası gibi bişey gelmiş küçük çıcuğum var doktora gidemiyorum yarın anca kötü bişeymidir yaşayan varmı böyle sert jel parçalanmıyo ama sıkınca su geliyo korktum
19 hafta daha o parçadan sonra akıntılarım arttı altan baktılar bi sorun yok dedileer sadece enfeksiton varKaç haftalık gebesiniz? Nisan olabilir mi?
Enfeksiyon bayağı yüksek yalnız. Mutalaka ilaç kullanın. İnşallah kötü bir şey değildir o gelen de.Sonuçlar böyle
Çol nadir oluyor ama bugün çok fazla kahverengi lekelenmem var su gibi kahverengi doktora yarın gidicem çok korktum normalmiEnfeksiyon bayağı yüksek yalnız. Mutalaka ilaç kullanın. İnşallah kötü bir şey değildir o gelen de.
Kasılma falan yok değil mi henüz?
Yarına bırakmayın bence siz. Enfeksiyon yüksek ve erken doğuma sebep olabiliyor. Kasılmaniz da varsa koşun hastaneye.Çol nadir oluyor ama bugün çok fazla kahverengi lekelenmem var su gibi kahverengi doktora yarın gidicem çok korktum normalmi
Peki kahverengi akıntı normalnidirYarına bırakmayın bence siz. Enfeksiyon yüksek ve erken doğuma sebep olabiliyor. Kasılmaniz da varsa koşun hastaneye.
Hayır değil, enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Zaten testinizde de yüksek çıkmış. Erken doğumu başlatabiliyor idrar yolları enfeksiyonu, o yüzden ertelemeden gidin doktora ilaç başlayın.Peki kahverengi akıntı normalnidir
Daha önce verdiklerini kullandım demekki geçmemiş evet gitmeliyim galiba haklısınızHayır değil, enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Zaten testinizde de yüksek çıkmış. Erken doğumu başlatabiliyor idrar yolları enfeksiyonu, o yüzden ertelemeden gidin doktora ilaç başlayın.
Maalesef ben de bu enfeksiyondan muzdaribim. Bir kere başladı mı kurtulmak çok zor. Sürekli vol su içmek gerekli, ben bir de bal ile zencefili karıştırıp yiyorum. İşe yarıyor gibi ama sizin çok yükselmiş doktora gidin siz. Evde geçirilecek evreyi gelmişsiniz.Daha önce verdiklerini kullandım demekki geçmemiş evet gitmeliyim galiba haklısınız
Bunun için ilaç kullandım ama geçmedi kültür temiz çıkıyo ama enfeksiyon çok çıkıyoMaalesef ben de bu enfeksiyondan muzdaribim. Bir kere başladı mı kurtulmak çok zor. Sürekli vol su içmek gerekli, ben bir de bal ile zencefili karıştırıp yiyorum. İşe yarıyor gibi ama sizin çok yükselmiş doktora gidin siz. Evde geçirilecek evreyi gelmişsiniz.
Gittim ilaçta kullandım ama fayda etmedi dün acile gittim baktilar bebek iyi sonuçları gösteremedim yarın kendi doktorum bakacak ama ağrılarım sancılar arttı ve kahverengi lekeler geldi 4 litre su içiyom o bile yetmiyoSonuçlarınız çok yüksek benim lökosit 5 çıkınca bile ağrım oluyordu. Bu derece bir enfeksiyon tehlikeli değil mi? Bence bekletmeden işin ciddiyetinde bir doktora görünün. Bol bol sıvı tüketin
Sizin vücudunuzdqki bakteri çeşidini besleyecek ortam ayarlanamadigi için temiz çıkmıştır. Bu kadar enfeksiyon varsa bakteri de vardır.Bunun için ilaç kullandım ama geçmedi kültür temiz çıkıyo ama enfeksiyon çok çıkıyo
Normalde ilk idrar dışarı ortası kaba denildi ama kutuya yapın ikisine dökün dediler belkide ondan yanlış çıktıSizin vücudunuzdqki bakteri çeşidini besleyecek ortam ayarlanamadigi için temiz çıkmıştır. Bu kadar enfeksiyon varsa bakteri de vardır.
Besi ortamları belli ve yaygın bakteriler için oluşturulmuş oluyor. Mesela sizdeki çok yaygın bir bakteri değilse çıkmayabilir. Başka hastanede yaptırabilirsiniz tekrar en azından farklı bir besi denenir.Normalde ilk idrar dışarı ortası kaba denildi ama kutuya yapın ikisine dökün dediler belkide ondan yanlış çıktı
Yarın özele gidicem orda bidaha vereyim olmadı ben ilk defa verdim pek bilmiyorum sadece bu ağrılar ve lekeler korkutuyorBesi ortamları belli ve yaygın bakteriler için oluşturulmuş oluyor. Mesela sizdeki çok yaygın bir bakteri değilse çıkmayabilir. Başka hastanede yaptırabilirsiniz tekrar en azından farklı bir besi denenir.
Eğer dediğiniz gibi olsa sonucu hiç çıkartmıyorlar kontamine olmuş diyorlar.
Benim önceki gebeligimde de zor saptandı hangi bakteri olduğu. Şimdi yine var ama çok az o yüzden sürekli takipteyim artarsa doktora gideceğim. Sizin haftaniz da ileri hiç basite alınacak bir enfeksiyon değil bu idara yolları enfeksiyonu. İnşallah kurtulursunuz.Yarın özele gidicem orda bidaha vereyim olmadı ben ilk defa verdim pek bilmiyorum sadece bu ağrılar ve lekeler korkutuyor
İnşallah o kadar ilaç su serum aynı hâlâ geçer inşallah peki erken doğuma yok açtığı doğrumuBenim önceki gebeligimde de zor saptandı hangi bakteri olduğu. Şimdi yine var ama çok az o yüzden sürekli takipteyim artarsa doktora gideceğim. Sizin haftaniz da ileri hiç basite alınacak bir enfeksiyon değil bu idara yolları enfeksiyonu. İnşallah kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?