Gebelikte biontech aşısı

557163

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
21
7
16
32
Hamileyken biontech aşısı olup dogum yapan ya da bir sorun yaşayan var mı cok acil yardım edin öğretmenlik yapıyorum sınıfım kalabalık aşı olmak istiyorum ama kararsızım

Çoğu uzman hamilelerin de acilen aşılanması gerektiğini söylüyor.
Bugün haberlerde vardı maalesef, covid hamilelik döneminde oldukça yıpratıcı ve ağır geçebiliyormuş.

Ben hamilelikten önce 2 doz olmuştum ama hamileyken aşı olmakta da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Özellikle son aylarda covide yakalanirsaniz işte o zaman sıkıntılı olur

Bende çok kararsızım oğlum okula başladı hamileyim sürekli Dr açıklamalarini dinliyorum çok yıprandım ama son çare Allah'a güvenip aşıyı olmak

Bende olacagım karnımızdaki can da çok önemli ama geride de çocugumuz var onu da düşünmek zorundayız. Allah ım hem dogmuş hem doğacak çocuklarımızı korusun

Hamileyken biontech aşısı olup dogum yapan ya da bir sorun yaşayan var mı cok acil yardım edin öğretmenlik yapıyorum sınıfım kalabalık aşı olmak istiyorum ama kararsızım
Ben de kararsızım canım ilerde bebekte bi sıkıntıı çıkacağından korkuyorum bunun için çalışmalar deneyler yok çünkü

Ben hamilelikten önce 2 doz olmuştum ama hamileyken aşı olmakta da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Özellikle son aylarda covide yakalanirsaniz işte o zaman sıkıntılı olur
Hamilelikten ne kadar zaman önce olmuştunuz acaba? Bebeğinizde herhangi bir sorun oluşmadı değil mi?

Bence doktorun tavsiyesiyle olun
Hiç korkutmak bile istemem ama demek istiyorum çünkü ona göre düşünmenizi istiyorum Daha dün gordüm haberde doğurana kadar hiç aşı olmamış istememiş 37 haftalıkken dogurmuş bebeği hem kendisi hem bebeği vefat ettiğini gördüm bence aşınızı olun öyle bi an kapıyorkii siz bile anlayamazsınız çok hassas bi dönemdesiniz

Ben daha tüp bebek tedavisine başlamadan direk 2 doz oldum aradan çıkardım

Son düzenleme:
1 ay önce ikinci dozu da olup tüp bebek tedavisine başladık. Şu anda hiçbir sıkıntıları yok bebişlerimde maşallah
Bende 2. Dozumu olduktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Endişelerim çoktu açıkcası gelişimine Bi etkisi olur mu olmaz mı diye insallah sağlıkla kucağımıza alırız. Siz 2li test veya gen testi yaptırdınız mı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…