Gebelikte bulantı olmaması

selm134

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
502
182
18
24
Merhabaa, 7+2 deyim gebelikte , biliyorum ki her belirti herkeste olmuyor kişiden kişiye çok değişiyor ama ilk hamilelik de olunca insan tedirgin oluyor merak ediyor. Şuan tek devam eden belirtim göğüs ağrım ve iştahsızlığım. Bulantım hiç olmuyor, aslında ağır gelecek midemi bulandıracağını hissettiğim yiyeceklerden de uzak duruyorum, çok yağlı vesaire yemiyorum. Sadece iştahsızlık hali var ama daha çok canımın istediği veya hafif şeyler yiyerek geçiştiriyorum. Bu süreci bulantısız geçirenlerden de yorum almak istedim aslında normal mi bu durum veya bu haftadan sonra da başlayabilir mi

Ne güzel valla çok şanslısınız aynı haftalardayız ilaç kullanmama rağmen zorluyor bulantılar

Ben bir hamileligimde bulantıyı çok ağır yaşadım. Diğer hamileliğimde bulantım olmadı. Bulantı çok zor, hayattan tat almıyorsun su bile icemiyorsun her şey kokuyor çok kötü. Umarım sonuna kadar bulantiniz olmaz, keyfini cikarin

İnşallah teşekkür ediyorum

Benim de olmadı diye seviniyordum haftasını hatırlamıyorum bir sabah başladı ve çook uzun sürdü

Hıc bulantım olmadı ,hiç bi sabah lavaboya koşmadım koku hassasiyeti bile yaşamadım

Olursa bikac haftaya yüklenir, olmazsa da dua et, arkadaşımin dogurana kadar başı bile agrimamisti, hiç kiskanmadim

Ay ne güzel.umarım hiç olmaz.9 ayımı bulantıyla geçirdim.Kabus gibiyditabi ki başlayabilir de başlamayabilir de .inşallah hiç başlamaz

Vallahi bende 7+4 teyim ama asla bulantım yok sadece kokulara karşı hassasiyetim ve uyku halim ve göğüs ağrım var başkada biseyim yok bende merak ediyorum neden diye yani bende de yok mide bulantısı benimle birlikte eltimin kızı da hamile aramızda 1 hafta var o bulantidan kusmadan ölüyor resmen ilaç kullanıyor

Evet benim de yakınımda biri hamile o da çok bulantı kusma yaşıyormuş bende mi sorun var diye düşündüm bende , bende de koku hassasiyeti ve göğüs ağrısı en belirgin belirtiler , inşallah hiç olmadan atlatırız ya

Ay sorma ya bende artık çevreme sormaya başladım yengelerime falan hepsi diyor senin oğlun olacak ondan bulantın yok diyorlar

Hahaha aynısı ya bana da öyle diyorlar bende erkek hissediyorum zaten
Vallahi bende erkek hissediyorum ne yalan söyleyeyim sağlıkla gelsinler farketmiyor cinsiyeti aslında ama bende erkek hissediyorum merakla bekliyorum cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…