Allah yardımcın olsun inşallah geçer ilaç kullandırmadı mı doktorunBen 16. Haftamdayim hala geçmedi bulantılarım.Ne zaman gececek ben de merakla ve özlemle bekliyorum. Yemek kokusundan içim dışıma çıkıyor. Keyifli bir hamilelik geçirmek istiyorum
3 kez düşük yaptım o yüzden ilaç kullanmak istemedimyardımcın olsun
Sen de haklısın3 kez düşük yaptım o yüzden ilaç kullanmak istemedim
Y yorgunnn_anne sizde deneyebilirsinizBende çok çektim bulantıdan..çok iyi anlıyorum sizi.
Sabahları kahvaltınızda hakiki zeytinyağına azcık kekik serpin ekmeğinizi banın onunla kahvaltıya başlayın. Bana çok iyi gelmişti
Daha fazla bulantı yapmazsa denerim. Çok teşekkürler.Y yorgunnn_anne sizde deneyebilirsiniz
valla ilaç verdi ilk başlarda kullandım sonra bıraktım şimdi tekrar içiyorum..belli olmuyo bazen çok iyiyim sabah kusmaları hariç tabii..bazende kötüyüm..inşallah hafifler artıkBen 16. Haftamdayim hala geçmedi bulantılarım.Ne zaman gececek ben de merakla ve özlemle bekliyorum. Yemek kokusundan içim dışıma çıkıyor. Keyifli bir hamilelik geçirmek istiyorum
Şimdi gaviscon diye bi şurup başladım ama yanma için sanırım. İnşallah iyi gelir.valla ilaç verdi ilk başlarda kullandım sonra bıraktım şimdi tekrar içiyorum..belli olmuyo bazen çok iyiyim sabah kusmaları hariç tabii..bazende kötüyüm..inşallah hafifler artık
bulantılar genellikle 6 ile 10 haftalık dönemler arasında başlar sabırlı olmanız gerekiyor işiniz zor umarım kolay atlatırsınız.mrb hanımlar..9+4 günlüğüz..bulantılarım fena neredeyse yediğimi çıkarıyorum..yediğim derken aklınıza fazla bişey gelmesin sadece makarna pilav ve salatayla besleniyorum.kahvaltı yapamıyorum.su dahi midemi bulandırıyofazla uzun sürmez dimi.bebeğim için endişeleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?