gebelikte bulantı :(

cantada cubuk kraker ve beyaz leblebi olsun

Ahhh ah 8.ayıma girmicem 1 hafta sonra lakin hep bi bulantı ve kusma isteği biraz yağlı yada tatlı bir şeyler yesem direk bulantı yada kusma ile sonuçlanıyor. Ablam 2 hamileliğinde havuç yemiş bulantısı olduğunda bana da tavsiye etti ve uyguladım ciddi bir şekilde bulantımı aldı. Bende burdan size tavsiye edeyim belki işinize yarar

inşaAllah işe yarar deneyeceğim teşekkürler önerileriniz için

bi de haslanmis patates yiyin, sürekli istigfar edince mide boşken ac da uyunmuyor, haslanmis patates tok tutuyor.
Haslanmis patates ve yağsız makarna yemekten de bıkmış durumdayım İnanın

Merhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir

normal bu durum, bazen 6 bazen de 7. haftalarda gorunuyor..

doktorundan ve kullandığı cihazlardan şüphelendim ya acaba görüyo da sana mı söylemiyo ?

Vajinal usg ile mi baktı ? Karından mı ?

Acil bi durum olmadığıniçin değerlerinde iyi olduğu vajinal yapmaya gerek yok dedi karından baktı acil durum dediği de kanama vs

Karından gözükmeyebilir . Bence bir dahaki gidişinde vajinal baktırmak istiyorum bir sakıncası yoksa de . Öyle daha çabuk ben net gözüküyor . Ben kalp atışı duyana kadar öyle baktırmıştım

Haklısın bide onu denerim artık sağol teşekkür ederim
üzülmeyin karından benim dr umda 8. Hafta da ancak görmeye başlamıştı . Hayırlı haberi tez vakitte almanız dualarımla Rabbim kalbinize ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…