- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
cantada cubuk kraker ve beyaz leblebi olsunkonu 2 yıl önce açılmış inşaAllah konu Sahibi ve yorum yazanlar sağlıkla bebişlerini kucaklarına almışlardıryazılanları okuyunca tarihleride görünce duygulandım yazmak istedim onların şikayetleri bitmiş ama bizimki başlamış yemek kokularına karşı aşırı duyarlılık ve mutfağın kapısının önünden geçerken bile mide bulantısı bizde 10 haftalığız bende keyifli bir hamilelik geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Ahh inşaAllah Rabbim bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Çubuk kraker midemi yakıyor ama leblebiyi deneyebilirimcantada cubuk kraker ve beyaz leblebi olsun
inşaAllah işe yarar deneyeceğim teşekkürler önerileriniz içinAhhh ah 8.ayıma girmicem 1 hafta sonra lakin hep bi bulantı ve kusma isteği biraz yağlı yada tatlı bir şeyler yesem direk bulantı yada kusma ile sonuçlanıyor. Ablam 2 hamileliğinde havuç yemiş bulantısı olduğunda bana da tavsiye etti ve uyguladım ciddi bir şekilde bulantımı aldı. Bende burdan size tavsiye edeyim belki işinize yarar
bi de haslanmis patates yiyin, sürekli istigfar edince mide boşken ac da uyunmuyor, haslanmis patates tok tutuyor.Çubuk kraker midemi yakıyor ama leblebiyi deneyebilirimtesekkürler tavsiyeniz için
Haslanmis patates ve yağsız makarna yemekten de bıkmış durumdayım İnanınbi de haslanmis patates yiyin, sürekli istigfar edince mide boşken ac da uyunmuyor, haslanmis patates tok tutuyor.
normal bu durum, bazen 6 bazen de 7. haftalarda gorunuyor..Merhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir
Yani bakıyorum çoğu gebe 6 haftasın kalp atışını duyarken bana böyle söylenmesi çok korkutuyonormal bu durum, bazen 6 bazen de 7. haftalarda gorunuyor..
yok öyle kıyas yapmayın hiç. boyle bir durumun oldugunu bilin.. bazen 6 -7 lerde bile gözükmediğini, icini ferah tut yani..Yani bakıyorum çoğu gebe 6 haftasın kalp atışını duyarken bana böyle söylenmesi çok korkutuyo
doktorundan ve kullandığı cihazlardan şüphelendim yaMerhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir
Sağol çok teşekkür ederim beklicem mecburyok öyle kıyas yapmayın hiç. boyle bir durumun oldugunu bilin.. bazen 6 -7 lerde bile gözükmediğini, icini ferah tut yani..
Bende bilmiyorum o kadar rahat söylüyo ki ben o zaman daha panik yapıyorum haftaya da aynı şeyi söylerse doktoru değiştiricem direkdoktorundan ve kullandığı cihazlardan şüphelendim yaacaba görüyo da sana mı söylemiyo ?
rica ederim. gonlunu ferah tut.Sağol çok teşekkür ederim beklicem mecbur
Haklısın bide onu denerim artık sağol teşekkür ederimKarından gözükmeyebilir . Bence bir dahaki gidişinde vajinal baktırmak istiyorum bir sakıncası yoksa de . Öyle daha çabuk ben net gözüküyor . Ben kalp atışı duyana kadar öyle baktırmıştım
üzülmeyin karından benim dr umda 8. Hafta da ancak görmeye başlamıştı . Hayırlı haberi tez vakitte almanız dualarımlaHaklısın bide onu denerim artık sağol teşekkür ederim
Amin sağol bunu duyduğuma sevindim ilk gebeliğim olduğu için korktum baya ama teşekkürler içim rahatladıüzülmeyin karından benim dr umda 8. Hafta da ancak görmeye başlamıştı . Hayırlı haberi tez vakitte almanız dualarımlaRabbim kalbinize ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?